Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az baj ha az első randin nem volt csók?
Figyelt kérdés
Akartam is meg nem is mert nemrég ért véget egy hosszabb kapcsolatomnak.. A lány szerintem azért várta de én még ennyire nem felejtettem még el a volt barátnőmet. Ez gáz hogy nem csókoltam meg? Tudja hogy nem rég szakítottunk és szerintem megérti csak azért mégis...2014. máj. 18. 10:00
2/7 anonim válasza:
Nem.
De ha nem vagy nyitott erre a lányra, mert másra gondolsz mindig, akkor ne járj vele, mondd meg, hogy érdekel, de nem akarsz most kapcsolatot!
3/7 anonim válasza:
Szerintem várta volna, hogy megcsókold! Ha nem vagy túl a régi kapcsolatodon akkor mért kezdesz bele egy újba??
4/7 A kérdező kommentje:
én is mondtam neki hogy bírom meg minden de most még nem akarok kapcsolatot és ős is ezt mondta hogy kedvel de még nem áll készen egy új kapcsolatra.. még a randi előtt.. de mégis úgy tűnt hogy akarja azt a csókot lehet hogy csak én értelmeztem félre a jeleit nem tudom.
2014. máj. 18. 10:13
6/7 anonim válasza:
Semmi baj, akkor minden alkalommal meg kell húzni azt a határt, amit tartani szeretnél.
És ez minden emberi kapcsolatban így van.:)
Nekem minden barátom fiú, és ösztönösen csinálom jól, de ha nagyon keresem az okát, akkor pont ez a siker oka, hogy mindig újra egyértelműen kifejezem a határt - ami igaz is, tehát az érzéseimet tükrözi teljes mértékben, nem színlelés.
Csak így lehet tisztességesen - bármilyen! - emberi kapcsolatot fenntartani.
7/7 anonim válasza:
Nem, én alapjában sem vagyok elsietős típus. Jobb szeretem előtte megismerni a másikat, mint sem hogy fejest ugorjak egy kapcsolatba olyannal, akit alig ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!