Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi az igazság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az igazság?

Figyelt kérdés

Tényleg manapság minden nő a romantikus filmes, emelkedik a lábam stílusú első csókra vár?

Mármint nem tudom, hogy nálatok ez hogy működik, de az utóbbi fél-egy évben csak olyan lányokkal volt dolgom, akikkel az ismerkedés teljesen jó ment. Voltak közös témák, jól éreztük magunkat, meg minden ami kell, de! Mikor elcsattant az első csók (lényegtelen, hogy az első, második vagy éppen harmadik randin), onnantól kezdve a válasz: "Ez nem fog működni, mert nem éreztem azt a romantikus filmes, rózsaszín ködös érzést az első csóknál. Ez viszont ha az elsőnél nincs meg, akkor a többinél nem is lesz." - ez volt a válaszok lényege többnyire.

Volt arra is példa, hogy a hölgy azért nem ment bele a 2. randiba, mert az elsőn nem volt csók (mondjuk szerintem nem is volt hozzá meg a pillanat), és azt mondta, hogy ha az elsőn nincs csók, akkor máskor sem lesz. Szerintem az első csóknak nem csak úgy meg kell történni, annak megfelelő pillanat kell. De ez csak az én véleményem.

Én 25 éves vagyok, a hölgyek pedig úgy 21-25-ig voltak.

Ja, és még valami! Mielőtt elkezdődik az, hogy ne ku***kkal randizz, elmondanám, hogy teljesen átlagos csajok, helyes, aranyos, kedves lányokról van szó. Akik nem voltak elszállva maguktól, és többsége semmi, vagy csal minimális sminkkel jött el a randira is, ami nálam nagy pozitív plusz pont.

25/F

2014. máj. 4. 16:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy csak szarul csinálod és nem ébresztettél vágyat bennük.
2014. máj. 4. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Te álomvilágban élő lányokkal randiztál :D

Ennek ellenére én is hiszek benne, hogy egy csóknál érezni kell valami különlegeset :(

2014. máj. 4. 16:49
 3/11 Mr. Truth ***** válasza:
83%
Melyik csatornán adták a neveletlen hercegnőt..? Lemaradtam rola... Affene...
2014. máj. 4. 16:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Passzolom a kérdést, én ebben a korosztályban vagyok és nagyon is romantikus, de az első csókkal nekem csak annyi elvárásom volt, hogy jó legyen. Tudod, ne erőszakolja meg a manduláimat, de azért legyen nyitva a szája, ne legyen rossz a szájíze/lehelete... Szóval fogalmam sincs mi lehetett ez. Ha legközelebb is hasonló van, csókolj kicsit szenvedélyesebben, vagy ilyesmi.. Nehéz így tanácsot adni, amikor nincs igazán probléma.
2014. máj. 4. 16:51
 5/11 anonim ***** válasza:
A csók a legegyszerűbb módja, hogy kiderüljön, működik e a kémia...ha nem...hát nem. :)
2014. máj. 4. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont. így megy ez.
2014. máj. 4. 17:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Én is hallottam már a kémiás hülyeségről. Nos, ha valakivel nem működik a kémia, akkor nem csókolom meg (legalább is én így vagyok vele).

De még ha ezzel is derülne ki, akkor miért volt az, hogy az első után jött a második, majd a harmadik, majd... és egyik se vert pofán azért , mert folyattuk :/

2014. máj. 4. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:
miért kellett volna pofán verniük?
2014. máj. 4. 17:44
 9/11 A kérdező kommentje:

Mert haveri körben volt rá példa nem is egy, hogy az első csók után mikor ismerős akarta adni a másodikat, az egy két csaj igencsak erőszakosan adta tudtára, hogy: Nein!

És nem kell rögtön arra gondolni, hogy nagyon nyomult haver. :/

Nálam is volt egy csaj, aki még az első csók közben tolt el magától igencsak határozottan, hogy ez nem fog menni, mert jó velem meg minden, de nem működik a kémia.

Megjegyzem: Nem dohányzom, reggel este fogmosás, szájviz, fogselyem. Minden kaja után általában egy Airwaves Exreme vagy más mentolos rágó. Ergo nem hiszem, hogy a leheletem rémítette volna el.

2014. máj. 4. 17:58
 10/11 anonim ***** válasza:
ha megmondta, hogy nem működik a kémia, akkor nem kell más indoknak lennie. nem jöttél be nekik. ennyi.
2014. máj. 4. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!