Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők meddig válogathatnak kényük-kedvük szerint a pasikból elég vérlázító módon, elutasításokkal kövezve a folyamatot (mert ez az igazság)?
Eddig?
,,A hölgyek számára rossz híreket tartogat a Plastic and Reconstructive Surgery januári számában megjelent tanulmány. Míg a férfiaknál 65 év körül történik a legkifejezettebb csontvesztés, a nõk esetében már 41 éves kor körül elkezdődhet a változás. Az arcberendezésük teljesen más lesz, mint 20-40 éves koruk körül. A csontveszteség magyarázza, hogy az egyszerű arcfelvarrás vagy bőrfeszesítés miért nem adja vissza a 20 éves kori külsőt".
Aham.. na most a két dolog összefüggését nem látom a kérdésedben de válaszolok.
Egy pasi miért válogathat kénye kedve szerint a nőkből elég vérlázító módon, elutasításokkal kövezve a folyamatot?
Mitől vagy ennyire magadon kívűl?
Súgok: soha nem tagadjuk le azt a személyt aki tőled származó életet adott.Soha, sehol, senkik előtt.
Úgy hogy fujtass tovább csak nyugodtan.
Már hogy menne le 35 évesn a roló?:xD
Ne hülyéskedj, akkortól kezdődik egy nőnél a tudatos élet. Miről beszélsz?
Látod ott volt a válaszod az előző kommentben. A pasiknak mindegy csak luk legyen. Elárulom nem mindegyiknek és a lányok többsége ezt fogja elkerülni. Persze egy kapcsolatban előbb utóbb természetes hogy szexelnek az emberek de van pasi aki nem erre megy. Tudom-tudom hogy mindjárt jön a fenemód de tapaszt válaszok, de te kérdező attól hogy msot csalódtál egy vagy több lányban nem jelenti azt hogy mindegyik ilyen.
Na és mi van akkor ha egy dagi lány válogat? Neki nem szabad vagy mi? Nem tudhatod miért olyan amilyen. Lehet beteg is... és akkor ne válogasson mert neked nem tetszik. De igenis minden embernek a szíve joga hogyan válogat.
Lehet hogy megváltozik az arcuk de a saját családomban láttam, hogy valakinek még jobban is állt.
Anyukám, mamám és én is elég gyerekes arcúak vagyunk, huszonévesen ha megkérdezik hány éves vagyok, mindig megtippeltetem őket és nem mondtak még 2-nál többnek.
Baromi sok múlik a genetikán és az életmódon, nézz meg pár koreai nőt.
Igen, lehet hogy a nők felénél "35 fölött lemegy a roló". De a másik felük az a tipikus kortalan szépség, akiknek még 50 felett is udvarolnak - jó, talán akkor már a korukhoz is illő férfiak, de nem mindenki csúnyul meg drsztikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!