Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők meddig válogathatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők meddig válogathatnak kényük-kedvük szerint a pasikból elég vérlázító módon, elutasításokkal kövezve a folyamatot (mert ez az igazság)?

Figyelt kérdés

Eddig?

,,A hölgyek számára rossz híreket tartogat a Plastic and Reconstructive Surgery januári számában megjelent tanulmány. Míg a férfiaknál 65 év körül történik a legkifejezettebb csontvesztés, a nõk esetében már 41 éves kor körül elkezdődhet a változás. Az arcberendezésük teljesen más lesz, mint 20-40 éves koruk körül. A csontveszteség magyarázza, hogy az egyszerű arcfelvarrás vagy bőrfeszesítés miért nem adja vissza a 20 éves kori külsőt".

2014. jan. 26. 11:54
1 2
 11/15 BlackSword ***** válasza:
Mi van, Dóra a majmot választotta nem téged???
2014. jan. 26. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:
11 Nem a Dóra tudja igy kihozni a sodrából, ahhoz Dórika kevés mint Maci sajtban a brummogás, más van itt és mnás dühítette fel őkegyelmét ennyire:D
2014. jan. 26. 12:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Csak nem mindenki ilyen szerencsés, én 28 helyett 38 nak tűnök férfiként, kerülnek is a nők rendesen. Remélem egyedül maradnak. Pedig sportolok, egészségesen táplálkozok, frissítem az arcbőröm, de akkor is annyinak tűnök. A testem sportos, elég jól öltözködök, más is rendben van. Dolgozok, keresek, van hobbim, nem vagyok utolsó alak. De a nők fej szerint szelektálják a pasikat ezt látom és tapasztalom magamon, ezért vagyok fenemód mérges. Még a ronda nők is aszerint szelektálnak, pedig nem szabadna. Nem is akarják az embert megismerni, ha nem jössz be nekik. Ezért vagyok magam alatt és kívánom, hogy legtöbbjük egyedül maradjon.
2014. jan. 26. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Pont a napokban meséltem egy nem olyan szép lánynak, hogy sajnos tudni kell, hogy mi az a kategória, amit még megkaphat nő/ffi. Elég jóképű vagyok, de tudom, hogy mi az a kategória amiről csak álmodozhatok. Ha ezt belátja az ember, akkor a későbbiekben sokkal tartalmasabb életet élhet.
2014. jan. 26. 12:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Ha odamegyek egy lányhoz is, bármit mondok, bármilyen jópofa módon, érzem rajta pár mp módon, hogy alig várja, hogy lekopjak. Ez nem fair így.
2014. jan. 26. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!