Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Főbenjáró bűn első randin a csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főbenjáró bűn első randin a csók?

Figyelt kérdés

Ma volt egy randim. Előttem már viszonylag sokat beszéltünk facebook-on és telefonon is!

A randin eleinte beszélgettünk, sétáltunk, kb a felénél megfogtam a kezét, végéhez közel és a búcsúnál is megcsókoltam a lányt.

Nekem igazából az jött le, hogy ő is akarja, mert a csók előtti pillanatokban csak némán néztünk egymásra, hol a számat nézte, hol a szemeimet, és én detto.

Már beszéltünk a következő találkozóról, hogy majd egyeztetünk (facebook, telefon), és mint mondtam, a búcsúzásnál is volt csók, nem is egy.

Hosszú, komoly kapcsolatot akarok, nem kell egy éjszakás kaland!

"Ha nincs csók az első randin, akkor valószínűleg nem is lesz már." - van ebben valami igazság?

Hiba volt, vagy semmi gáz nincs?

22/F

2014. máj. 2. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
5 évig terjedő börtönbüntetés szabható ki érte :)
2014. máj. 2. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
EGYÁLTALÁN NEM!
2014. máj. 2. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:
had tegyek fel egy kérdést ! Oké ?
2014. máj. 2. 22:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Mi lenne a kérdés?
2014. máj. 2. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
A lány szeret téged ? és te őt ? mert ha igen akkor nagyon fölöslegesen írtál most ide :)
2014. máj. 2. 22:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Na ez nem tiszta még... :P

Mert én konkrétan éreztem valamit a csók közben a mellkasom közepén, amit még eddig talán soha.

De vajon Ő mit érzett?

Bár talán ha nem esett volna jól neki, akkor az első után nem is jött volna a második. :P

2014. máj. 2. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
pofánb.szott? nem... akkor no para. nem bűn. nekem is volt nem egy randin az elsőnél csók.
2014. máj. 3. 01:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Mivel láttad rajta hogy ő is akarja (a leírt jelekből ez innen is egyértelműnek tűnik), teljesen rendben volt.

Jól tetted! :)

Az idézetben nincs sok igazság, nagyon helyzet függő. Te 22 éves vagy (a lányt nem tudom). De ha 17 lennél, a lány meg 15, akkor lehet hogy nem tetted volna meg, mert még fiatal és megijed. Na például ezesetben elmaradt volna.

2014. máj. 3. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:

az.

hát még a töcsök!

2014. máj. 3. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!