Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyelves csók, az első randin!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyelves csók, az első randin!? TÖBBI LENT

Figyelt kérdés
Szeintetek az ELSŐ első randi végén megcsókoljam (az is elso) a lanyt,és ha igen akkor milyen csokkal?(szajrapusz nyelves stb) 14/f

2014. ápr. 30. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Sehogy elsőn még ne majd a másodikon
2014. ápr. 30. 19:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Semmilyet?
2014. ápr. 30. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
A kóbor kutyák kommunikációjában ez valóban csak annyit jelent, hogy "csípem ám a búrádat öreg", de emberek közt első randin nyílt közlés arra, hogy "max ma éjjel öreg"
2014. ápr. 30. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát egy ilyen meghitt kora esti szürkeletben sem amikor hazakísérem??..
2014. ápr. 30. 19:37
 5/6 Fényember ***** válasza:
Szerintem ne nagyon...ha csak nem ő akarja...én már csináltam ilyet hogy első randin nyelvesen smároltam a gyerekkel...és utána még egy napig keresett..és ennyi volt...engem ha valaki az első randin meg akarna csókolni..úgy gondolnám.."na hogy ez is csak megakar baszni"..és miután rájön hogy nem engedném ott hagy...ne csókold meg csak ha ő akarja! Később mondjuk ha eléggé összemelegedtetek..megcsókolhatod..az legyen inkább nyelves...én ha össze jövök valakivel..általában így szokott kezdődni a párkapcsolatunk..nem úgy hogy megkérdezi járunk e..az csak utána..nekem így jobb..vagy nem is tudom...és én eléggé a hosszú kapcsolatok híve vagyok :)
2014. ápr. 30. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2014. ápr. 30. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!