Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek közelebb ehhez a lányhoz?
16F
Van egy lány akivel azért akarok megismerkedni mert szimpatikus nekem, és ennek a lánynak az egyik barátnője tetszik
Az a lány amelyik tetszik ő 2 évvel idősebb
Megismerkedek a lánnyal és csak utána tudok a barátnőjére koncentrálni
És ha arra kerül a sor hogy közeledjek hozzá?
A korkülönbségről: érettebb vagyok a koromnál, még nem volt barátnőm ezért egyik barátom kitanít a randizásról, egy lány barátom pedig arról okosít ki hogy milyen legyek egy párkapcsolatban ahol a lány idősebb (ő csak tudja mert 19 éves és egy 17 éves pasija van akivel már régóta együtt vannak)
Azért foglalkozok ennyit azzal hogy megértsem mert nagyon tetszik és más mint a többi lány, van róla jónéhány dolog amit tudok és nagyon bejön
Szia!
Ha a lány tetszik, vele foglalkozz.
Annyi minden közbejöhet, kikezdhet veled a bnője, a kiszemelted féltékeny lehet, elhanyagolva érezhei magát.
Az a 19 éves lány, nem zseni attól, h a pasija fiatalabb, s valszeg csak a saját vágyait tudja neked elmondani.
Taktikázol, tetszett nekem is fiatalabb srác, ugyanazt csinálta mint te...nem értem, miért jó ez...
Talán csak szimplán ismerkedj meg a lánnyal, aki lehet saját magát sem ismeri, mint ebben a korban sokan, nehogy egy másik 19 éves okítson ki... megismerhetné magát melletted, veled
De előbb valami önbizalmat tákolj össze magadnak, mert ez kb arra elég h összegyere vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!