Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan bizonyosodjak meg afelől, hogy a fiú, akivel néha randizok, hetero?
Figyelt kérdés
A járása,a beszéde,nagyon b.zis. De általában ő hiv randira,nem én. Viszont ezeken a randikon nem volt még semmi konkrét közeledés a részéröl. Rákérdezni nem merek,mert nem akarok bunkó lenni. Ötlet?2010. jan. 15. 16:16
1/9 A kérdező kommentje:
Ja,lány vagyok,25.
2010. jan. 15. 16:17
2/9 kolosszus22 válasza:
Ez jó kérdés, de ha randizgat veled akkor csak nem b.uzi.
23/F
4/9 anonim válasza:
Jujj... Ha zavar, hogy egy b.zi családot akar alapítani, és pont te vagy a kiszemelt alany, akkor inkább hagy az egészet...
5/9 anonim válasza:
Rántsd be egy elhagyatott sikátorba és ott szopjad le, ha engedi, akkor nem búzi, legfeljebb biszexuális...
:DDD
6/9 anonim válasza:
nem lehet hogy ő csak barátként kezel?és ezek baráti talik?
7/9 A kérdező kommentje:
utolsó: én is ezekre gondoltam. Nagyon jó fej srác,szeretek vele lenni,de nem érzek iránta semmilyen vonzalmat,annyira feminin...:) Csak nagyon kíváncsi lennék,hogy hogyan derülhetne ki a dolog. randizzak még vele és várjak? Mi sül ki?
2010. jan. 15. 16:39
8/9 kolosszus22 válasza:
Miről szoktatok beszélni? Randira hív és nem szoktatok olyan dolgokról beszélgetni ami sejtetne bármit is? Ez fura.
9/9 anonim válasza:
nem kell mindjárt leszopni, de pl. hívd fel magadhoz és öltözz át előtte. ha áll a cerka, akkor minden OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!