Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, ha pár napon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha pár napon belül két lánnyal is randizok?

Figyelt kérdés
Persze egymásról nem tudnak! Nem akarok inkorrekt lenni, csak ismerkedni szeretnék!
2011. okt. 15. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha még egyikkel sem komoly a dolog, szerintem nem gáz. De azért ne csináld sokáig, veszélyes lehet. :D
2011. okt. 15. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, amíg nem fordul komolyra a dolog valamelyikükkel.
2011. okt. 15. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez tökre nem para, sőt a tökéleteset keressük... persze lehet hogy lányok másképp gondolnák (nemcsak azok akikkel randizol) viszont próbált meg mindkettőjüket ugyan olyan szinten megismerni(mármint ha ez lehetséges...) és minél hamarabb választani
2011. okt. 15. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Én lány voltam :D (az első válaszoló)
2011. okt. 15. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem idén volt 3 egymást követő napom 3 különböző lánnyal randim. Az egyikükkel már régebb óta ismerkedtem, de nem volt még semmi komoly. Végül ő lett a befutó, de akkor még nem volt gond, hogy másik két lánnyal is randiztam a héten.
2011. okt. 15. 20:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítségeket!
2011. okt. 16. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!