Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lánnyal randizok aki külföldi! Segítség?
Figyelt kérdés
Idén nyáron ismertem meg egy lányt külföldön, most fog jönni Pestre és találkozni fogunk, akkor nagyon tetszett. Nem beszéli semennyire a magyar nyelvet én meg az ő nyelvét nem, angolul csak az ilyen egészen suliban tanult nagyon alap dolgokat tudjuk... Hogyan beszélgessek vele értelmesen mégis, vagy csak mosolyogjak rá abból is megérti, hogy nagyon kedvelem őt? Köszi a válaszokat!!
16F
2010. dec. 4. 23:33
1/9 anonim válasza:
1. Nem beszéltek közös nyelvet
2. Messze laki, külföldön az én kapcsolatom kb 150km-re voltunk egymástól de a távolság miatt vége lett.
Szerintem hagyd ezt a dolgot.
3/9 anonim válasza:
Milyen nyelven beszél az angolo kívül? Milyen nemzetiségű?
4/9 A kérdező kommentje:
De nem nagyon érdekel,hogy nem beszéli a nyelvet 1szerűen annyira megfogott az egész személyisége... Am lengyel msnen szoktunk angolul dumálni
2010. dec. 4. 23:38
5/9 anonim válasza:
Figyelj, mikor én randiztam azzal, aki nagyon tetszett, még magyarul is elfelejtettem beszélni. Tulajdonképpen alig beszéltünk, csak mosolyogtunk, nevetgéltünk, néztük egymást:) Szerintem ne görcsölj, próbálj valamit kinyögni angolul, a többit meg intézd el mosollyal, meg hadd, hogy ő beszéljen:)
6/9 anonim válasza:
hadd..jó, már késő van. szóval hagyd..:D
7/9 MarieAntoinette válasza:
Vidd vidámparkba v állatkertbe... az elsőben nem kell sokat beszélni, a másodikban megbámulja az állatokat, neked meg angolul kb. csak annyit kell tudnod elmondani, hogy milyen aranyos, nézd ott van, csak elbújt. A pesti állatkertben van aszem angol felirat is az állatoknál. Ha nem pesti vagy, akkor keress vmi tevékenységet, ami leköti az embert, nem jönnek elő azok a kínos percek.
8/9 anonim válasza:
A 0:33-asnak igaza van. Nem kell h sokat tudj vele beszélni, nem az a lényeg. Ha külsőre bejössz neki, nagy baj nem lehet, bármit csinálsz.
9/9 anonim válasza:
Nem beszéled a nyelvét és ő se a tiedet. Angolul csak "felszínes" társalgást tudtok folytani. Akkor mégis mi fogott meg benne, az ahogy az időjárásól beszél? O.o Ebből mély kapcsolat így nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!