Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizok, egy csajjal (részlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizok, egy csajjal (részletek lent)?

Figyelt kérdés

Holnap találkozok egy csajjal, facebook-on ismerkedtünk meg, és már kb 2 hete. Ilyeneket írogat, hogy imád, meghogy szeret nagyon, smsezünk rengeteget most is smseket írogatunk. Csak izgulok a holnap miatt, mert ő igazából nagyon gazdag, de nem villog vele. És nagyon izgulok. Valami ötlet? Esetleg tanács?

14/F

2011. ápr. 29. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem irreleváns hogy ö gazdag. Ha ilyeneket írogat az simán jó. Lesz egy király barátnőd.
2011. ápr. 29. 10:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt én értem, de akkor is izgulok :S Ötletek tanácsok? Mert nem nagyon találkozgattam így még soha senkivel, hogy élőben előtte nem láttam :S
2011. ápr. 29. 10:38
 3/12 anonim ***** válasza:
ha bejön dugod ha nem akkor csá :D
2011. ápr. 29. 10:43
 4/12 anonim ***** válasza:

ezt sose értettem :D még 1x sem találkoztatok, csak írogattok egymásnak , kb 2 hete.

és azt írja hogy szeret, meg imád?:D , most ha én írnék neki valami szépet, akkor nekem is ezt írná hogy szeret?

amúgy meg 1 tanács. ne pánikolj . ha nem akarna veled találkozni akkor azt megmondta volna. szóval ez már 1 + pont hogy szeretne találkozni veled.

2011. ápr. 29. 10:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen ez nekem is gyanús volt, hogy csak így látatlanban írogat szeretleket meg ilyeneket... de rájöttem, hogy végre nem a külsőmet nézi... Belsőleg meg valamilyen szinten meg lehet ismerni egy embert msn en is ;)
2011. ápr. 29. 10:49
 6/12 A kérdező kommentje:
10:43 : Te lehet, hogy azért keresel nőt, hogy jól meg*ba*d és aztán csá... én meg nem... de azért köszi az értelmes választ... -.-"
2011. ápr. 29. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Arra számíts, hogy teljesen más lesz külsőre és belsőre is, mint msn-en. Belsőre mindenképpen.
2011. ápr. 29. 13:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Felkészülök!
2011. ápr. 29. 13:55
 9/12 hümi ***** válasza:
Az ne számítson h ő "gazdag".. Nem kell izgulni csak add önmagad, ha ilyeneket ír az csak jó, de kicsit fura h ennyi idő után már ezeket mondja.. De majd eldől a találkán, hogy milyen lesz. (:
2011. ápr. 29. 18:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Na? Milyen volt a csaj?
2011. máj. 5. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!