Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a következő lépés? Hogy bizonyosodjak meg róla, hogy meleg?
Figyelt kérdés
Egy épületben lakom egy sráccal, aki nagyon bejön és azt gyanítom, meleg is, de nem vagyok teljesen biztos benne. A múltkor egy buliból jöttem hazafelé és a liftben összetalálkoztunk, ő is elég részeg volt. Egymást néztük és mosolyogtunk de semmi nem történt. Hogy tudnék megbizonyosodni róla, hogy érdeklik a fiúk? És hogy tudnám elérni, hogy többet mondjunk egymásnak a köszönésnél?2011. aug. 9. 22:51
1/17 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy: Szereted a cigány f@szt?
2/17 anonim válasza:
Te meleg vagy?
Mert ha nem akkor mi a f..nak érdekel?
Ha pedig az vagy, akkor passz.
3/17 anonim válasza:
csapj a fenekére :D
Csak viccelek ^^ Hát köhintsd el neki valahogy a témát, mint például hogy szeretnéd bemutatni egy lánynak vagy valami :)
4/17 anonim válasza:
Szólítsd le valami piti indokkal. Aztán a reakcióból levágod, hogy meleg-e. Csak bátoság, nem dől össze a világ, ha nemet mond.
5/17 anonim válasza:
Ha nálam bepróbálkozna egy "ilyen"... Nos, nem örülnék neki.
6/17 A kérdező kommentje:
de mi legyen az a piti indok? :)
2011. aug. 9. 23:04
7/17 SzilKa válasza:
Kerdezd meg, hogy jart-e mar az XY szorakozohelyen (XY=valamelyik mukodo meleg szorakozohely), mert ugy hallottad, hogy jo bulik vannak ott. Ha ertetlenul nez, vagy kikeri maganak, akkor nem meleg.
8/17 anonim válasza:
"de mi legyen az a piti indok? :)"
"Figyu a zuhanyzóban leesett a szappan, felvennéd nekem?"
9/17 anonim válasza:
nem értem mirté van itt ennyi meleg msotanában..
10/17 anonim válasza:
piti indok: Nem téged láttalak tegnap ezen az XY szórakozóhelyen? Max azt mondja, hogy nem onnan meg már el lehet kezdeni az ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!