Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak milyen testalkatú lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
15 éves,163cm,57kg lány vagyok. Örülnék ha néhány fiú leírná a véleményét, de lányokat is szívesen hallgatok!!!!!!!!!!!!!!!2008. aug. 6. 19:54
11/17 anonim válasza:
Hát én mondhatni vékony vagyok... 174 cm és 58 kg vagyok. Egyszerűen nem tudok hízni, de ebből adódóan szerintem nincs semmi hátrányom :D A barátom így szeret, ahogy vagyok. Az tény, hogy nincsenek nagy melleim (94-es bőség), kis tenyérbe mászóak ;)De én úgy gondolom, hogy nekem így nagyon is jó, nem zavar és így kényelmes is :D A popsimmal meg semmi gondom.
És tényleg nagyon változó a férfiak ízlése. Általában a kicsit dundibb testalkatú lányokat dundibb fiúk szeretik, de láttam már olyat is, hogy egy vékonyabb pasinak volt dundi barátnője :)
12/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!!!!!!!!!!
2008. aug. 7. 13:37
13/17 anonim válasza:
Kilóra pontosan mindegy. Meglehessen fogni, de ne lötyögjön rajta a zsír. Legyen formája: dereka, csípője, hasa, feneke, bokája etc.
14/17 anonim válasza:
Én is 57 kilo vagyok, és sok pasinak tetszik a testem. Magasságunk is kb egyezik =)
15/17 anonim válasza:
Mivel én testépítéssel/testformálással foglalkozok,azonkívül metroszexuális pasi vok,ezért én a feszes csinos és sportos lányokat szeretem,nagy mell kicsi csípő,kicsi feszes derék,barna bőr ez a gyengém,jah és csak hosszú hajú lányok jöhetnek nálam szóba akinek a derekáig ér a haja
16/17 A kérdező kommentje:
derékig érő hajam van de széles csípőm!!!!!!!!!
2008. aug. 24. 17:51
17/17 anonim válasza:
És mennyire széles?Azt lehet sportolással karcsúsítani.A hosszú haj az király,le ne vágasd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!