Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasiknak milyen testalkatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak milyen testalkatú lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
15 éves,163cm,57kg lány vagyok. Örülnék ha néhány fiú leírná a véleményét, de lányokat is szívesen hallgatok!!!!!!!!!!!!!!!
2008. aug. 6. 19:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Minden pasi mást szeret, de szerintem egyiknek sem tetszik az anorexiás kinézet. Az én pasim pl azt szereti, ha egy nőn van mit fogni. Van, aki meg a vékony lányokat szereti, de azok sem a csontsoványakat. És persze vannak azok az extrén esetek is, akik egy túlzottan elhízott nővel tudják csak elképzelni a kapcsolatot. Amúgy sem a kg és cm számít, hanem, hogy milyen az összhatás. Hiába írja valaki, hogy hány kg és cm, attól még lehet tök lapos melle meg feneke és hozzá mág egy zömökebb alkat. A lényeg, hogy inkább legyen formás.
2008. aug. 6. 20:02
 2/17 anonim ***** válasza:
nekem szinte ugyan ezek a paramétereim és sokaknak tetszem :)( ja és lány voltam :P:P )
2008. aug. 6. 20:19
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszike, de ha szinte mindenkinek a normális testalkatú csajok jönnek be akkor miért csontsovány modelleket választanak???
2008. aug. 6. 20:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert ott az a lényeg, hogy a tervezők által alkotott ruhák rámenjenek a lányokra és ezek a ruhák a legkisebb méretben készülnek. De én úgy hallottam, hogy nagyon sok bemutatón már megvan egy alap súly, ami alatt nem alkalmazzák a modellt és egyre több az olyan divattervező, aki teljesen átlagos vagy akár már duci lányokkal dolgozik. Csak sajna még mindig az van köztudatban, hogy minél soványabb valaki, annál szebb. Pedig ez nem így van.
2008. aug. 6. 20:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez tényleg változó, hogy kinek mi tetszik. Van akinek csak a vékony testalkat jön be és van olyan, akinek a dundibb. Azért szerintem érdemes odafigyelni, hogy egészséges határok között legyen a testsúlyunk. Ha odafigyelsz magadra, akkor jobban érzed magad a bőrödben és ezt mások is látják rajtad.
2008. aug. 6. 20:36
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a lényeg, hogy a hölgy aranyos legyen. A férfiak nagyobb százalék szerintem azt szereti, ha a hölgynek szép kerek melle és feneke van. Ezzel minden férfit meg lehet fogni. Szerintetek én miért végzek el minden nap fél óra nagyon kemény popsi ersősítést?;)

Ha megnézzük a tv-ben az ugynevezett női ideálokat, akkor azok inkább a playmate-ek és nem a modellek. Hiszen a modellek nagyon vékonyak, de a playmatek nagyon formás nők (Hargitai Bea, Bódi Szylvi)

Petranova

2008. aug. 6. 21:03
 7/17 anonim ***** válasza:
A modell az egy vállfa, egy vállfa az meg nem jó, ha nagy :)
2008. aug. 6. 21:33
 8/17 anonim ***** válasza:
A jövendőbelidnek a Te testalkatod.
2008. aug. 6. 21:42
 9/17 anonim ***** válasza:
Az jóval előttem szóló ahogy monda : a playmatek, mind formás csajok és nem véletlen ;) Engem 99-66-94el áldott meg a sors ,örülök neki és a párom is szereti :) Általában tényleg a formás szép mell,kerek fenék és egy pinduri kis pocak, de tényleg pinduri nagyon szépen mutat, és ha valaki testékszer párti akkoris a köldökpiercing sokall szebb és pinduri pocakba mint egy kemény izmos hason ;)
2008. aug. 6. 22:01
 10/17 anonim ***** válasza:
nemjó az ha nagyon vékony egy csaj mindígis a naon pici pocis csajok jöttek be és egyszerűen legyen aranyos, kedves és legyen tele életkedvvel és mosolyogjoN!
2008. aug. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!