Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen no az aki a harmincas pasiknak jon be? Nem kulsore gondolok, hanem inkabb belso tulajdonsagokra.
Manapsag ugy erzem, hogy jobb lesz, ha beszerzek par macskat, mert egyedul fogok megoregedni. Sok pasi van, aki szivesen megismerkedne velem, de nekem nem kellenek. Nem az esetem egyik se. Akik az eseteim, erzekenyebb lelku muveszfelek, zeneszek stb, ok meg vagy foglaltak, vagy baratkent tekintenek ram, vagy tul felenkek es turelmetlenseggel elrontottam mar parszor
Tegnap peldaul a buliban ahol voltam, a fekete biztonsagi or, egy kis 20 eves gyerek, meg meg egy fiatal gyerek startolt ram. Utana a buszmegalloban egy ujabb feka, meg meg egy fiatal kolyok. Nem ertem, hogy miert hajtanak ram a 20 ev koruli sracok, mikor en 31 vagyok, a korombeliekkel meg csak jol elbeszelgettem, baratkoztam es ennyi.
A kerdesem az lenne, hogy mivel lehet a 30 koruli sracok figyelmet felkelteni, mint no?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!