Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas nővel fogok randizni, van okom arra, hogy nagyon izgulok?
Elértem a harmadik x-et. Eddig mindig jócskán fiatalabb barátnőim voltak, de most érdeklődött felém egy tőlem valamivel idősebb nő. Teljesen új a helyzet, de kíváncsi is vagyok, úgyhogy hamarosan találkozni fogunk. Én azonban nagyon izgulok, mert az első eset lesz, hogy lány helyett egy felnőtt, érett nővel találkozom majd, úgyhogy most benne van a gombóc a torkomban elég rendesen.:)
A legjobb barátomnak meséltem a helyzetről, azt mondta, nincs okom görcsölni, sőt, meg fogok lepődni, hogy a korábbi lányokhoz képest a mostani mennyire kedves és normális lesz. Nagyon örülnék, ha tényleg így lenne.
Tényleg nincs okom arra, hogy izguljak?
wazze batya ilyen hülyeségeket h lehet kérdezni?
majd meglátod mit mutat,és az fog bevillani az agyadba,h én hülye eddig miért a fiatalok kellettek??
ne parázz,nincs mitől.meglátod majd,h nem is lessz olyan rossz
Hát..ideje már felnőnöd és egy hozzád hasonló komoly nővel találkoznod, aki ér is valamit hozzád.
És a 30-as nők a legjobbak az ágyban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!