Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen hülye?
Hát akkor szia Edina!
Azért örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, jól elszórakoztam.:D
Jó tanulást, és sok sikert a vizsgákhoz, meg a srácodhoz is.:)
Majd írok privit is, de most megyek nézek valami filmet, ki kell élveznem a szabim, jövő héten megint meló.:)
Szia
Csoki neked is Star!:D
Osszad a gyereket, hadd kapja az ívet.:)
Neked is üdv bunkókám, ne nagyon trágárkodj.:D
te most úgy látszik, akármennyit csinálhatom itt neked, úgy látszik, neked kicsit sem esik le:
N E M É R D E K E L !
Nem érdekel senkit a hülyeséged, senki nem figyel már ide! A kérdező elment, Tommy elment, megegyeztünk, milyen egy p...cs vagy és ennyi kész szia! Nem látod, hogy már csak egyedül ugatsz?
Star
Rájöttél, hogy tehetetlen vagy Star? :D Tudod, amikor az ember tehetlen, akkor szenved. Féregként ez sokszor kijuthatott neked, szóval nem kell bemutatni.
Menjél igyál egy sört és próbáld elfelejteni, amit mondtam. :D Ne rágódj ilyen dolgokon, hogy árnyékember vagy. Jobb, ha nem gondolsz bele ilyen dolgokba...
Jajmár, nem olvastad, amit írtam? Nem használok árnyékokat, nem vagyok Lasombra vámpír!
Én hol Ventrue, hol Brujah, hol Toreador vámpír vagyok. Esetleg Gangrel vagy Malkavita!
Átlátsz rajtam? Pedig 3-as erősségű a Fátyol diszciplínám!!
Na, mutasd csak, hányas célszámra dobtál, hány sikert, mert nem hiszem el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!