Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen hülye?
13:49 Hát látod...nagyon el vagyunk tájolva.:D
tommy
16:51 Hát igen, ilyenek ezek a fiúk.:D
tommy
Mi az srácok? :D
Most előszőr szembesültök az igazsággal? :D Hogy nyalógép férgek vagytok? Hogy gerinctelen aljadékok vagytok? Miért vagy ilyen ideges Tommy? Biztos nem azért, mert elevenjébe talált a megjegyzésem. :D Az ugye lehetetlen. Lehetetlen, hogy te egy féreg legyél, akit a csajok lesz@rnak. :D
Az előzőnek meg azt üzenem, hogy felejtsd el az iskolába tanult sz@r szöveget. Látom, hogy szivatni akarsz az erőltetett keménykedéseddel, de ez egyáltalán nem változtat a lényegen. Közötök nincs a férfiassághoz és az anyátokat is eladnátok csakhogy puncihoz jussatok! Szánalmas férgek vagytok! Ömlengjetek csak tovább hátha az segít! XD
13:53 Na jó igazad van, beismerem, mindenben igazad olt, átlátsz rajtam.:D
Azt is jól tudod, hogy nem láttam még pinát..., DE 1x egy képen.XD
Az a lényeg, hogy te fürödhetsz bennük, más nem számít.:D
Ahhhhwrrrr, igeeeen! Igeeen mondd meg nekünk, te igazi féééééhhrrrfffiiii!
Ahhhhh kell a tested cuncus mucus bikusom igeeeen! Mutasd meg nekünk hogy tudsz beszólni ahh igen jeeeeaaah
Vagyis nem. Mint mondtam, ülj le, egyes.
Star
Azaz Star, nagyon jó vagy! :D
Kár, hogy tanult a szöveged. Az is kár, hogy nem belülről jön, hanem mutatod vele a menő gyereket. Nem őszinte. Pont olyan, mint amilyen az életben lehetsz. Megjátszod magad. Benyalsz a csajoknak. Féreg viselkedés. Aztán meg vagy lepődve, hogy nem vesznek komolyan. Dehát valakinek mocsoknak is kell lenni...
Ahh igen, Mert neked belülről jön. Ahh yeah. Belülről, a feeling, ami 120%, ez a gettó törvénye ah yeah nigga. Yo brother, belülről jön az érzés, megszoksz vagy megszöksz ez a gettó törvnye face to face ah yeah come on, yeah baby.
:-D
Szerintem le vagy oltva, porrá vagy flame-elve, le vagy alázva, lesavazva, belédcsapkodtuk a villámokat, lehúztunk a wc-n, ahogy tetszik. Fogd fel és távozz emelt fővel a vereség helyszínéről.
A nő nemiszervvel kapcsolatban kérdezzük meg a barátnőmet, hosz száz vagyok-e.
De most már siess, mert véget ér a napközi és ha nem lesz kész a leckéd, apukád szomorú lesz.
Szevasz.
Star
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!