Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen hülye?
Azaz Tommy nagyon jó vagy!
Gondolom jólesik aljadék mocsoknak lenni. A legjobb érzés a világon. Semmi gerinc, semmi férfias tartás. Fetrengeni, mint egy féreg. Nincs is ennél jobb!
12:40 Nem tudom mekkora férfias tartás lenne benned, ha ez a aljadék mocsok belebaszná a fejed a monitorba.
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mi a f@sz közöd van hozzá, hogy "aljadék mocsok" vagyok-e, és, hogy kinek nyalok be?
Sorry, hogy ilyen alpári voltam.
tommy
Már kezded sejteni, igaz Tommy? :D
Mégsem olyan jó érzés? :D
Mit szólnak ehhez a csajok, akik látják, hogy így kikelsz magadből? :D Baromi béta. Bár igazából nem lepődnek meg. Sosem nézik férfinak azokat, akik benyalnak nekik...
Nem kinyalásról van szó, hanem gerinctelen hízelgésről. Amit Tommy csinál. Akkor is egyetért a csajokkal, amikor magában mást gondol. Feladja magát. Féreg.
Inkább megalázza magát, minthogy egyenes gerinccel őszintén beszéljen és cselekedjen. Nemhiszem, hogy megy neki a csajozás. A csajok szivesen barátkoznak az ilyennel. Örülnek a bólogató Jancsiknak. De nem tekintik férfinak őket, mert nem is azok. Árnyékemberek. Férgek. Mocskok. Senkiháziak. Ennyit erről.
Milyen férfi az, akit egy csajnak kell megvédeni? Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!