Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen hülye?
Én is Tommy és a kérdező pártjára állok!
Ja és Kérdező! Menni fog! Ezek alapján egy okos, aranyos, felelősségteljes, intelligens, édes és kedves egy lány vagy és ha nem kezd veled semmit, hát meg is érdemli! Szerintem ki kell Téged érdemelni és legyen büszke rá, hogy egy ilyen lány szerelmes belé.
"She loves you, yeah, yeah yeah.
And for a love like that, you know you should be glad."
The beatles.
StarOfFlames
Úristen...
No komment...szűz gyerekek. Vagy csak simán lúzerek. Puncit még csak a kérdező fogott. Vagy az sem.
13:30: Azt hiszed, hogy kikeltem magamból, ejnye...:)
Biztos én vagyok a féreg, nem te aki oda pofázik ahol nem kérdezték.
De hát nem tehetsz róla, hogy egy kis személyiségzavaros, monitorfejű ratyi vagy, akit máshol nem hagynak érvényesülni.
Miért nem az
Azt mondtad, Úristen. Hát itt vagyok. Mi kell?
Amúgy nem, kösz, nem vagyok szűz, te viszont egy nagyon érett, férfias macho bika vagy.
Öh.. vagyishogy... nem.. bocs.
Szerinted egy kis p...cs vagy?
Nem, az azért nem.
Vagyis.
De.
Egy nagyon kicsi, és nagyon elégedetlen, kisebbrendűségi komplexussal küzdő kis p..cs.
Tommy leoltott, a kérdező leoltott s én is, itt ez kiütéses győzelem, nem kellesz, nem vagy vicces. Kész, ülj le, egyes.
Ja ott tartottam, hogy...
Miért nem az utcán kötekedsz, ja, hogy 40 kiló vagy, és egyből bevernék a képed.:D
Mit fognak gondolni rólam, nem is ismerem őket, nem rémlik.Az, hogy sok sikert kívánok ismeretlenül, hát látod, vannak ilyen papucs emberek, akik magukat megalázva sok szerencsét kívánnak a másiknak.:D
tommy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!