Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kihasznált, aztán eldobott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznált, aztán eldobott. Mit lehet lépni ebben a lehetetlen helyzetben?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival már több hónapja. Nagyon sokat beszéltünk szinte naponta. Minden jel arra utalt, h akar valamit tőlem és mindig mondta is és arra is utalt, h el tudná velem képzelni. Teljesen befűzött, megszerettem. Legutóbbi találkozáskor szexeltünk és rögtön utána közölte, hogy volt más nem régen az életében, akit megszeretett,de annak van barátja és nem lehet. Ezért megkért engem, hogy várjak egy kicsit,a míg azt elfelejti és akkor majd beszélhetünk. Most akkor mit gondoljak? Még én várjak rá ezek után? Ráadásul akkor félek az lenne, h mindig rá gondol és velem csak vigasztalódik. Szerintetek?

2014. aug. 19. 22:46
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Persze a kis hapsikák tegyenek csak nyugodtan tönkre,csak azért, hogy nekik legyen egy jó szórakozásuk. Mert élvezik, ha becsaphatnak. A következményeket meg viselhetjük mi. Nem tudják, hogy mekkora fájdalommal jár. Ez felemészt, egyre jobban. Azóta nem tudok rendesen aludni és étvágyam sincs. Az egész életkedvem elment, mert valaki jól akarta érezni magát.
2014. aug. 20. 16:20
 32/36 anonim ***** válasza:
Senki sem ígérte, hogy könnyű lesz. Csalódások, fájdalmak árán tanuljuk az életet, és a szerelmet. 24 évesen ezt már illene tudni. Ha vígasztal, egyszer a gazfickónak is elkapják a tökét, mint ahogy elkapták az enyémet is. :-)
2014. aug. 20. 16:46
 33/36 A kérdező kommentje:
Elkapták? Ezt, hogy érted?
2014. aug. 20. 16:54
 34/36 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy emberére (nőjére) akad.

Meséljek erről? Nem minden pasi ragad le az első csajnál. Vagyunk egy páran (rám ez már csak múlt időben érvényes), akik nem alkuszunk meg félmegoldásokkal, hanem keressük az igazit. Ez persze baromi kétélű dolog, hiszen amíg egy kapcsolatban vagyunk, mindig azt érezzük az igazi nagy szerelemnek, s csak utólag derül ki, hogy mindössze csak egy felejthető liaison volt.

Aztán egyszer csak eljön Ő. Aki felülír mindent, amit a szerelemről eddig tudtunk, vagy tudni véltünk. Repülünk a mennybe, megszűnik a külvilág, csak Ő van, meg én. Illetve még én se, csak ő, ő, ő. S mire fél év múltán kiszeret belőlünk, addigra beáldoztunk mindent. Családot, egzisztenciát, egészséget. Mennyországból egyenest a pokolba! Csalódottan, család nélkül, munka nélkül, megöregedve, rokkantan. Nagyon a helyén kell lennie a szívnek ahhoz, hogy innen talpra álljon. Évekig nem tud nőre nézni, mert mindenkiben őt látja, mindenben őt hallja, és minden szellő az ő illatát idézi.

Na, erre értem azt, hogy elkapják a tökét.

2014. aug. 20. 17:50
 35/36 A kérdező kommentje:
Hm..tehát ezek szerint veled ez történt és tapasztalatból beszélsz. Nem is tudom én még nem éltem meg ilyet. Most csak azt tudom, hogy leesett az önbecsülésem is...ráadásul ezt most tényleg, hogy úgy mondjam baromi nagy "villámcsapásnak" érzem...sajnos beleestem a pokolba is. Remélem valahogy átvészelem vagy....megoldódik...azt még jobban remélem.
2014. aug. 20. 18:04
 36/36 A kérdező kommentje:
Történt azóta annyi fejlemény, h kidobta azt a csajt, mert elege volt belőle mert csak a kínlódás volt vele pedig szereti, de elmúlik majd. És ezt megosztotta velem. Azt írta, h még van egy kis időre szüksége. Szerintetek most így érdemes várni rá?
2014. aug. 25. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!