Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznált, aztán eldobott. Mit lehet lépni ebben a lehetetlen helyzetben?
Nem vagy az. Bárkit elragadhatnak az érzelmek,mint most engem is. Tele van paraszt, köcsög pasikkal a világ, akik abból űznek versenyt, h kihasználják és megszégyenítsék a nőket.
Hímringyók...
Félreértesz. Nem a lepedőn nyújtott teljesítményedre céloztam, hanem amit azon felül tudnál adni.
Egyébként elnézést az előbbi kirohanásomért, de kicsit berágtam azon, amit a pasikról írtál. Tudod, az egész párkeresés hazugságokra épül, ezt el kell fogadnod. A nő festi magát, olyan cipőt hord, ami kiemeli, szebbnek mutatja a lábát, szivacsos melltartóval teszi kívánatosabbá magát, stb, stb. A pasiknak meg szája nagy. 1:1
Régen az udvarlást széptevésnek is hívták. Széptevés, azaz szebbnek mutatjuk magunkat, mint valójában vagyunk, vagy legalábbis igyekszünk a szebbik oldalunkat kihangsúlyozni. De ettől még nem szabad elfelejteni, hogy az egésznek a célja a szex. És ha jó a szex, akkor beszélhetünk valami többről is, pl. hogy látásmódban, világnézetben, intellektuálisan, stb. hogy illünk össze.
Ha ezek közül csak az egyik is sántikál, borítékolható, hogy valamikor törésre kerül sor.
Én nem azt mondtam, hogy ez rendben van. De az időjárás sincs rendben. És akkor? Tudunk valamit tenni ellene? Nem. Tehát próbáltam elmondani, mire kell odafigyelni, hogy ez ne történhessen meg. Vili?
A nő a fülével lesz szerelmes, ezt ne felejtsük el. Ha valaki tudja, mikor mit kell mondani, annak nyert ügye van. Márpedig, akinek sok kapcsolata volt az élete során, az tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!