Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kihasznált, aztán eldobott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznált, aztán eldobott. Mit lehet lépni ebben a lehetetlen helyzetben?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival már több hónapja. Nagyon sokat beszéltünk szinte naponta. Minden jel arra utalt, h akar valamit tőlem és mindig mondta is és arra is utalt, h el tudná velem képzelni. Teljesen befűzött, megszerettem. Legutóbbi találkozáskor szexeltünk és rögtön utána közölte, hogy volt más nem régen az életében, akit megszeretett,de annak van barátja és nem lehet. Ezért megkért engem, hogy várjak egy kicsit,a míg azt elfelejti és akkor majd beszélhetünk. Most akkor mit gondoljak? Még én várjak rá ezek után? Ráadásul akkor félek az lenne, h mindig rá gondol és velem csak vigasztalódik. Szerintetek?

2014. aug. 19. 22:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos a szex nőkből elő tudja hozni az érzelmeket. :)
2014. aug. 19. 23:39
 12/36 anonim válasza:
Mi ebbe a kihasználás? neked is jó volt neki is,bár a leírtak szerint neked jobb volt mint neki! Nok százai csinálják ezt naponta férfiakkal fordított szerepbe, még sem lácc konnyezést sot még szerncsésnek is tartjak magukat.........
2014. aug. 20. 12:54
 13/36 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, ha ez lett volna a célja azt hamarabb is közölhette volna. Mindig meg kell mondani a másiknak, hogy mi a célunk. Szerintem. Meg egy alkalomért szerintem nem érte volna meg neki az, hogy hónapokon át beszélt velem meg stb. Ezért is írtam ki a kérdést mert nem értem,..
2014. aug. 20. 13:02
 14/36 anonim ***** válasza:
Mi ebben a kihasználás ? Az kérlek, hogy az érzelmeit használta ki. Hogy tudta, hogy a lány többet akar és azt is tudta, hogy ő nem. Kihasználta, hogy a kérdező érzéseket táplál így lefektetheti őt. Ha a kérdező sem akart volna szexen kívül mást, na akkor nem lett volna kihasználás. De igy az.
2014. aug. 20. 13:10
 15/36 anonim válasza:
Mibol gondolod ,hogy a pasi tudta hogy a kérdezo mit akar tole sehol nemhangzik el hogy kozolte is volna vele,ha így van biztos másképp alakul!Ti mindig azt hiszitek ,hogy minden pasi gondolatolvasó ,ha voltak is jelek ,amit kuldott neki de nem vette fol oket akkor nem lette volna más mint a szemébe mondani mit akar tole a kérdezo. Tudom hogy ez marha nehéz de néha nincs más hátra mint az oszinteség.......Mellesleg rengeteg példa van arra ,hogy a no félrevezti a férfit ezekkel a"jelekkel" szándekosan ezért már nem mer senki erre alapozni (még mielott megkoveznétek szó szincs róla hogy minden no ilyen lenne :) kb 50/50 az arány)
2014. aug. 20. 13:33
 16/36 A kérdező kommentje:
Hát éppen erről van szó :(
2014. aug. 20. 13:33
 17/36 A kérdező kommentje:
De utolsó válaszoló egyébként tettem említést arról, hogy nem így beszéltük meg dolgot. Hanem ez kapcsolatnak indult, de ő becsapott. Ha tudtam volna nem megyek bele ebbe a játékba.
2014. aug. 20. 13:35
 18/36 anonim ***** válasza:

"Nagyon sokat beszéltünk szinte naponta. Minden jel arra utalt, h akar valamit tőlem és mindig mondta is és arra is utalt, h el tudná velem képzelni. Teljesen befűzött, megszerettem"

Aki nem játszmázik és nem kihasználásra utazik, az nem fűzöget, nem beszélget naponta egy lánnyal....

2014. aug. 20. 13:38
 19/36 anonim ***** válasza:
Engem egy pasi az egyetemről simán áthivott magához első beszélgetés közben "mozizini" magyarul szexelni. Nem játszotta meg magát. Át is mentem. Tetszett, tudtam h nem lesz több, de akkor már legyen szex. Párszor volt és ennyi. Mondjuk ő meg szó nélkül lépett le, tehát ez se volt a legszebb. De legalább nem csinált ugy mint akivel van esély összejönni. Ez a nem kihasználás. Mikor az ember tudja mibe megy bele a szexxel.
2014. aug. 20. 13:40
 20/36 anonim válasza:

# 18 Akkor egy oszinten szerelmes pasi ,hogy szedje fol az adott holgyeményt ?

Ne szojon hozzá egész nap ,csak akkor nézzen rá ha o nem látja?

2014. aug. 20. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!