Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szeretitek azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek azt, ha egy fiú az utcán próbál veletek ismerkedni? Hogyan kezelitek a helyzetet?

Figyelt kérdés

Csak érdekel,hogyan lehet közeledni a lányokhoz az utcán? (főleg ha tetszik,és komoly kapcsolatot képzelek el vele "ránézésre")

És melyik verzió tetszik?

1. Mondjam meg spontán,hogy tetszik.

pl: "Szia, bocsi hogy zavarlak de aranyosnak tűnsz, lenne kedved meginni valamit? "

2. Jönnek a sablonszövegek.

"Mennyi az idő?"

"Merre van XY?"

És ha tudunk is valamiről beszélni,hogyan tovább? Hívjam el valahová,vagy valamire? És utána kérjem el a számát? (ez sértő lehet szerintem,de lehet hogy többet nem találkozok vele)

Előre is köszönöm a segítséget!

2010. jan. 14. 21:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az első lehet h bejönne, de csak ha épp olyan a hangulatom. Mindenesetre készülj fel a sok-sok elutasításra. Velem egyszer történ ilyen, egy "Bocs, ne haragudj, megadnád a számodat?" ami tök jól esett, de persze nem adtam meg, akkor se adtam volna, ha tetszik a srác. Nem vagyok paranoiás, de nagyobb rá az esély, hogy egy aberált elmebeteg az illető, mintha a neten ismerkedsz. Bulikban próbálkozz, olyan helyeken ahol egyébként is ismerkedni van kedve az embereknek. 21/L
2010. jan. 14. 21:46
 12/19 A kérdező kommentje:
A bulival kapcsolatban pedig az a tapasztalatom sajnos,hogy a nők nagy többsége kur@. Legalábbis erre felé
2010. jan. 14. 21:49
 13/19 anonim ***** válasza:
mindenhol azok szinte... de ettől függetlenül vannak normális lányok is :) kilehet őket szúrni hidd el... sok sikert!
2010. jan. 14. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha vidéken laksz, az tök más!!

Én nagyvárosi szituációba képzeltem.. Vidéken nagyobb a bizalom az emberek közt.

2010. jan. 14. 21:54
 15/19 A kérdező kommentje:

kb 16ezer lakosú város.

De meg is nézheted,ha érdekel:

www.atlantisclub.hu

2010. jan. 14. 21:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Utcán nagyobb az esélye egy elmebetegnek, mint ha internen ismerkedsz ?? Nemár.. :D
2010. jan. 14. 22:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy probát minden kép meg ér szerintem:)

Én mikor magányos vagyok az utcán alig várom h valaki ismerösel találkozak.Velem sokszor volt az is hogy az utcán le szolitotak:) S jó barátok letünk,igaz kapcsolat nem lett mert van barátom.

S 1.es verzio :) De amugy mindegy mivel mész oda csak ne es pánikba!:)

L/16

2010. jan. 14. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy jó nagy maflással.
2010. jan. 14. 23:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Az a para ezzel, hogy az emberek többsége meglepődik ezen.

Nekem volt, hogy odajött egy ismeretlen csaj a buszmegállóban, vagy a barátnőjét küldte oda, vagy stb..., de én csak bambultam, aztán szidtam magam, hogy mekkora f@sz vagyok.:D

F/21

2010. jan. 15. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!