Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác (19), aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác (19), aki nagyon tetszik nekem. Mit csináljak? Folyt. Lent

Figyelt kérdés

Egy suliba járunk. Amikor elmegyünk egymás mellett, elkezdi igazgatni a haját, néha a szemembe néz, valamikor meg direkt kerüli a szemkontaktust.

Egyszer termet kellett cserélnünk, és az ő terme melletti teremben volt az óránk, de nem lehetett bemenni, ezért kint a terem előtt álltam. Amikot jött az órára, rámnézett, s tisztára látszott rajta, hogy meglepődött, hogy ott vagyok.

Akkor most nem tudom, hogy én is bejövök-e neki...

16/L

2010. jan. 14. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:
szia! vagy szórakozik,vagy félős,az én sulimban is ilyen srác volt, és csak szórakozott a barátnőmmel. szerintem mindenképpen lépj először te, majd meglátjátok mi lesz. kezdj el neki köszönni mosolyogva,ha megvan már ez kb 1 hete,akkor lehet beszélgetni, és így alakul majd,vagy vedd fel msn-re, de inkább személyesen ismerkedjetek! Ha esetleg van bnőd az osztályából,ő megkérdezheti a sráctól h mit gondol rólad, úgy h ő ne sejtse :) sok sikert!
2010. jan. 14. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!