Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tennétek ha egy viszonylag helyes srác egy szórakozóhelyen, discoban, (mikor még nincs nagy buli, csak páran vannak bent), a bárpultnál ülve. Lent folyt?
Nem tudom miért írtam h pont whiskyt iszik, talán mert az valamivel "komolyabb" ital mint a sör, vagy a pálinka :)
Egyébként a srác olyan 17 éves.
(és a te korod?)
Dehogy mennének, a nők ha nagy ritkán kezdeményeznek akkor sem azoknál akik rosszkedvűek és antiszociálisok.
A pasinak kell kezdeményezni, és több 100 vagy akár több ezer visszautasítást is el kell viselni, ez van:S
Nem könnyű, és akkor még a több 100 elutasítás után ha összejössz egy csajjal benne van a pakliban, hogy megcsal.
20f
Csak ha baromira tetszene, csak akkor mennék oda hozzá...talán. De nem is odamennék, hanem csak elkezdenék vele szemezni, és ha férfi -ami nekem kell- akkor odajön hozzám. :D
18L
Ja egyébként az ötletet filmekből vettem, rengeteg filmben láttam már ilyet, h fúú de önálló, jó pasi meg blabla... Pedig semmit nem csinált csak egyedül piált a pultnál.
Szóval felmerült bennem mi lenne ha ezt kipróbálnám gyakorlatban is :)
A nőkben sajnos nyoma sincs az empátiának:D:D
Amúgy nekik ez jelenti a férfias tulajdonságot, hogy te felvállalod, hogy bebukhatod ha odamész és bátor vagy és megteszed, a baj, csak az, hogy ők ezt a lépést semmivel sem honorálják -_-' :d Még ha nem is jön be a pasi akkor is megértők lehetnétek mert nektek sem tetszene ha egy pasi lekoptatna titeket.
Ha a bárpultnál akarod, hogy megnyissanak téged a csajok akkor erre az a legjobb, ha nagyon feltűnő cuccokban vagy és jókedved van, mondjuk egy kalózsapka, egyből kitűnsz a tömegből vele;)
Kérdező, azzal nem kockáztatsz semmit, hogy beülsz egy szórakozóhelyre a pult mellé egy itallal...
Ja, egyébként pedig egy 17 éves srác whisksyvel magányosan, az kicsit nekem olyan ööö... nem tudom hogy magyarázzam el... ennyi évesen ha a haverjaival alkoholizál néha, az oké, de hogy magában bánatában... ha már ennyi idősen tömény alkoholba kell fojtania, az nekem kicsit inkább gyanús lenne. Akkor már jobb a sör :DDD
Néha rámjön az, hogy nincs kedvem társasághoz de elmennék valahova - nincs rossz kedvem, csak kell egy kis nyugi - és olyankor be szoktam egyedül ülni a pulthoz vagy a sarokba valami kisebb forgalmú helyen. Elkávézgatok vagyok sörözök, nézem az ebmereket.
Lány még nem jött oda hozzám, de a meleg srácok mindig megtalálnak.:D
A pult nálunk még nem társkereső hely, mint nyugaton. Magyarországon nem az ül oda aki társaságra vágyik - és pláne nem ül oda ha nő - hanem az aki a legnagyobb gyakorisággal kéri ki a kommerszét és nem tudna ingázni messzebbről.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!