Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bízhatnék meg a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaponane kérdése:

Hogyan bízhatnék meg a férfiakban?

Figyelt kérdés
Sajnos a volt férjem beteges hazudozó volt, mire kiderült már késő volt. Minden mondata hazugság volt, minden percben megvezetett, és mire kiismertem már én sérültem lelkileg oly mértékben hogy mára már nem hiszek a férfiaknak ha közelednek hozzám. Tudom bíznom kéne, de nem megy :( El vagyok teljesen keseredve. Lehet hogy egyedül maradok?

2014. aug. 16. 09:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha nem hiszed el, amit látsz, akkor sajnos nincs miről beszélni, mert akkor az az első, hogy magadban kell megbíznod újra, hogy fel tudod mérni a dolgokat...

Valószínűleg ez a nagyobb baj, hogy már magadban nem bízol meg azzal kapcsolatban, hogy átlátod a férfiakat.

Hát ha tudod, hogy hogyan vert át, akkor esetleg tudod, hogy miket csinált, miket kellett volna észrevenned. Az kiindulási alapot adhat. Próbálgatnod kell, bármennyire is fájdalmas. Máskülönben örökre védve leszel, azaz mindenkitől védeni fogod magad.

2014. aug. 16. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!