Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A hölgyek a férfiakban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hölgyek a férfiakban az "apucit" keresik?

Figyelt kérdés

Igaz azt tudom hogy egy férfinak viccet nem értő harcoló terminátornak kell lenni bármi áron.

Kiegészítésképp a 18-32 éves korosztály érdekelne.

2011. nov. 4. 16:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%

I

G

E

N

2011. nov. 4. 16:16
 2/13 napietus ***** válasza:

ha mélyen belegondolok, minden komoly pasim és a férjem is hasonlít apumra (nem külsőre, belső tulajdonságokban). de sosem érhetnek fel hozzá :D:D:D

szóval, ha úgy vesszük, ja :)

29/n

2011. nov. 4. 16:17
 3/13 LadyLee ***** válasza:
Alapvetően nem, legalábbis én nem - egyik párom sem hasonlított minimálisan sem apámra - legfeljebb abban, hogy hajlamos vagyok vonzódni az érzelmileg távolságtartó emberekhez.
2011. nov. 4. 16:18
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Egy lány számára az elsődleges férfiminta az apja, vagyis nagy valószínűséggel olyan pasit fog választani aki valamiben hasonlítani fog az apjára. Ugyanez érvényes a fiúkra is, az elsődleges női minta az anyja és hozzá hasonló csajt fog választani.
2011. nov. 4. 16:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Aki egy f-proton harcoló gép csak azokat szeretik a nők?
2011. nov. 4. 16:21
 6/13 napietus ***** válasza:

igen.

hülye.

2011. nov. 4. 16:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Tudat alatt igen.

Persze ezt sokuk bizonyára nem fogja bevallani, de biológiailag erre vannak kódolva.

Azt keresik, aki tetszik nekik, akivel boldogok lehetnek. De biológiailag arra vannak kódolva, hogy azt keressék, akivel ők, az ő genetikai állományukkal, a lehető legtökéletesebb utódot tudják létrehozni.

2011. nov. 4. 16:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Ja, mármint hogy a saját apjukat!

Azt nem hinném.

Igen, van egy olyan összefüggés, hogy sok nő az apjához hasonló párt keres, de nem mindenki.

Ennek talán lehet az az oka, hogy azt várják el a párjuktól, amit egykor az apjuktól kaptak.

De nem törvényszerű, hogy ez minden nőre igaz legyen.

Nekem pl. apukám sok tekintetben egyáltalán nem hasonlít anyai nagypapámra.

Kinézetre egyáltalán nem, érdeklődésre valamennyire (mindketten mérnökök), de hát valami egyezés csak kell, hogy legyen :D Viselkedésre sem és az értékrendjük és a világszemléletük is inkább különbözik, mint hasonlít.

Szóval gyakori, de nem kizárólagos.

2011. nov. 4. 16:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Én semmiben nem hasonlítottam az exapósomra...
2011. nov. 4. 17:00
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Én a határozott féfit keresem,aki hozzám hasonló anyagi körülmények közül jött.Aki megvéd bármi áron.Aki jókat szeretkezik velem és imádja minden porcikám.Aki elmosolyodik,ha ránézek,s akire én is visszamosolygok.Aki megnevettet,aki ugyanazokat a dolgokat(könyveket,filmeket,beszédtémákat,helyeket,programokat)szereti mint én.)

Ezek közül egyik sem igaz apámra(najó kivéve,hogy apámnak is sok pénze van),szóval nem,én nem apucit keresek!

23N

2011. nov. 4. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!