Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezekkel a jellemzőkkel ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekkel a jellemzőkkel ne nagyon számítsak rá, hogy valaha csinos barátnőm lesz?

Figyelt kérdés

Az átlagnál alacsonyabb vagyok, keskeny vállú, kisfiús arcú. Elég kevés barátom van, szinte semmi társaságom nincs, az időm nagy részében olvasok, edzek, filmezek, stb. Jövőre végzek a suliban, de kezdetben nem nagyon számíthatok olyan nagyon jól fizetett állásra.

Ezekkel a premisszákkal felesleges is próbálkoznom, hogy összejöjjek egy szebb lánnyal? Eddig még soha nem akart velem olyan csaj járni, aki külsőre vonzó lett volna, de nekem ez is fontos.

25/F

2014. aug. 13. 18:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az, hogy pici vagy, nem biztos, hogy akadály. Az, hogy kevés barátod van, ebben a korban már természetes (egyetem után szétszélednek az emberek, a munkahelyeken meg már nem ugyanaz...).

Szerintem sokan szeretik a kisfiús arcú fiúkat, akik alacsonyak és keskeny vállúak, a gazdagokra sem bukik mindenki.

A nők nagy része Gombóc Artúrként gondolkodik a férfiakról: Gombóc Artúr mindennél jobban szerette a csokoládét, kedvenc csokijai: a kerek csokoládé, a szögletes csokoládé (...) és minden olyan csokoládé, amit csak készítenek a világon.:D

2014. aug. 13. 18:22
 12/21 anonim ***** válasza:

A vonzalom tudod olyan dolog ami nem biztos, hogy első látásra kialakul. Lehet ha megismerkedsz egy elsőre külsőleg nem bejövős csajjal később kialakul a vonzalom.

Figyelj ezt most tényleg jó szándékkal mondom 25 éves vagy lassan bekerülsz abba a korba mikor már teljesen bezárulnak előtted a kapuk, de ez a te életed.

2014. aug. 13. 18:25
 13/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát ez nagyon nem igaz.. Az átlagosnál csinosabb nők zöme nagyon válogatós. Ezzel amúgy nincs is probléma, csak azért maradjunk a realitás talaján.
2014. aug. 13. 18:25
 14/21 A kérdező kommentje:
11esnek ment
2014. aug. 13. 18:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Miért zárulnak be 25 évesen a kapuk?
2014. aug. 13. 18:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyok beképzelt, átlagosnál csinosabb vagyok + Gombóc Artúrként vélekedek a fiúkról. A 11-esnek igaza van.. 20L
2014. aug. 13. 18:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Most mit vársz, ha te sem vagy vonzó? Arra nem gondolsz, hogy ugyanúgy, ahogy te is, a csinos lányok is vonzó partnert szeretnének? Te is válogatós vagy, akkor ők miért ne legyenek?
2014. aug. 13. 18:34
 18/21 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy ne legyenek? Idézem magam:

"Az átlagosnál csinosabb nők zöme nagyon válogatós. Ezzel amúgy nincs is probléma"

Nem azt akarom, hogy valaki a külsőm ellenére legyen velem, hanem hogy valakinek így tetsszem, ahogy vagyok. Mellesleg nem a kinézetemet érzem a leghátrányosabb tényezőnek, inkább azt hogy nincs társaságom, nem hívnak programokra, elég egyhangú az életem, ami nekem ugyan megfelelne, de egy nő szemében nem lehet vonzó.

2014. aug. 13. 18:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Amúgy randizgattam már kinézetre nem tetsző csajokkal is, és eggyel össze is jöttem, fél évig jártunk. Katasztrófa volt. Végig hiányérzetem volt mellette, továbbra is ugyanúgy vágytam a szép nőkre, ő meg szerelmes lett, és még én törtem össze a szívét. Ennek aztán tényleg van értelme, nem?
2014. aug. 13. 18:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem vagy alacsony.

Ami a kinézetet illeti, mindenkinek más tetszhet. A személyiség fontosabb. Láttam én már nagyon ronda pasit, mindig gyönyörű csajokkal. Kellemes modora volt a srácnak és jó humora.

Veled szerintem a társaság hiánya a probléma.

2014. aug. 13. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!