Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesznek fel ilyen kérdéseket az emberek?
1/30 anonim válasza:
Szerintem azért, mert jó nő vagy, és irigyek.. ennyi az egész.
34/L
2014. aug. 12. 10:32
Valahogy az én barátaim nem beszélnek így. Rossz a baráti kör azt gyanítom
2014. aug. 12. 10:35
3/30 A kérdező kommentje:
Irigykednek, ők szerettek volna meg...
2014. aug. 12. 10:37
Szerintem elsőnek igaza van. Volt gimiben anno egy csaj akinek nagyon bejöttem, de végül egy másik lány lett a befutó...az első lány, jó barátom volt, egy baráti körből, jóban voltunk, és mikor összejöttem barátnőmmel, utána 1-2 hét múlva jött ilyenekkel, hogy: "És dugtatok már?", meg "2 hete együtt vagy a csajjal és nem b*sztad még meg rendesen?"
2014. aug. 12. 10:38
Szerintem nem irigyek hanem ők se tinik már és nem ismerik a szép beszédet.
2014. aug. 12. 10:38
Nem szeretnélek megbántani, de szerintem azért tehetik, és teszik ezt veled, mert felnőtt nő létedre még nem tanultad meg, hogy hogyan tudod ezeket a helyzeteket ügyesen kezelni, és elérni, hogy mások ne pofátlankodhassanak be a privát szférfádba a tolakodó kérdéseikkel, megjegyzéseikkel stb.
Fogalmam sincs, hogy alapvetően milyen viszonyban vagy azokkal a férfiakkal, akiknek van pofájuk ilyeneket mondani vagy kérdezni, de megteheted, hogy totál semmibe veszed őket a bunkó megjegyzéseikkel együtt, vagy ha nem akarod, vagy esetleg nem tudod teljes lelki nyugalommal elengedni a füled mellett ezeket, akkor még jobb, ha olyat kérdezel vissza, amivel te hozod őket kínos helyzetbe, és ők érzik azt, hogy hülyét csináltak saját magukból.
2014. aug. 12. 10:44
Én nem tudnám azt mondani, hogy "bas.zatok mint a nyulak" irigykedve. Ha irigy lennék akkor olyasmit mondanék, hogy "biztos béna a srác" vagy "hülye az gyerek" vagy "én jobban kitudlak elégíteni". Amit a kérdező kap az nem irigység.
2014. aug. 12. 10:48
9/30 A kérdező kommentje:
Mondtam nekik hogy ehhez semmi közük, és be lehetne fejezni, majd ott hagytam őket. A felettesük vagyok. Simán beszólnak nekem mikor meglátnak. Többször is kértem őket hogy hagyjanak békén, és volt mikor már kiabálnom is kellett velük. De hiába.
10/30 A kérdező kommentje:
tenném hozzá, hogy a társaság fele csak ilyen, a másik normális.
Kapcsolódó kérdések: