Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én néha nagyon elbotránkozok hogy milyen kérdéseket tesznek itt fel. És ti?
2013. máj. 12. 19:19
1/15 anonim válasza:
én tudod min botránkozok el ? hogy milyen emberek vannak itt... és miket írnak priviben.
2/15 anonim válasza:
Mély levegő, és nyiss meg egy másik kérdést.
3/15 anonim válasza:
Nem szoktam furcsálkodni semmin. Ez ezért van.
5/15 A kérdező kommentje:
#2 De itt gyakran olyanok vannak hogy azt nem leher szótlanul hagyni..
2013. máj. 12. 19:23
6/15 anonim válasza:
Ezek szerint az életben nem sok emberrel kommunikálsz...
8/15 anonim válasza:
Engem leginkább az botránkoztat meg amikor úgy töri össze valaki lelkileg a párját hogy észre sem veszi. Elképesztő hogy egyesek mennyire képtelenek átérezni a másik helyzetét. Ez sajnos elsősorban alkati dolog és nem tanulható, az ilyenekből valószínűleg rossz szülők is lesznek.
9/15 anonim válasza:
Mai üzenet:
Az üzenet küldője: hardtimes21
Az üzenet címzettje: exAmp
Az elküldés időpontja: ma 10:06
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Szerelmes vagyok. Mit tegyek?
"Úgy hogy elmondod neki hogy szerelmes vagy belé"
Az üzenet témája: ggdgd
Az üzenet szövege: cshő
nézd meg ezt fészen:szabó máté-békésmegye-elek
szerinted kemény gyerek?megakarom verni...
10/15 anonim válasza:
Examp
Volt olyan,akit megkért,hogy hívjon neki prostit,mert a vonalasról nem lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!