Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig én?
Figyelt kérdés
Szlovákiai lány vagyok, a fiú Budapesti. Én Rozsnyó környékén lakok. Azt mondta, hogy én utazzak fel Pestre, hogy találkozhassunk. De miért nekem kell hozzá utaznom? Miért mindig tőlem várják el, hogy kész helyükbe menjek ??? Amúgy néztem, a neten, hogy megyen e egyenesen Budapestre busz, Rima Szombatból például,... de át kellene szállnom vagy kétszer is. Valaki tud olyan buszt mondani, ami egyenesen Budapestre visz? És miért mindig éntőlem várják el, hogy megtegyem a fáradtságot, a költséget, meg az utat????2014. aug. 10. 09:29
1/10 anonim válasza:
Azért mert kényelmesebb hogy házhoz jöjjön a p*na
3/10 anonim válasza:
Akkor ne tedd meg, mondd meg neki, hogy ennyit nem ér.
5/10 anonim válasza:
mert felnek. h mitol ezt ok tudjak.
am nincs arra vonat? hatha konnyebb lenne azzal menned ha mar ilyen lusta fiut fogtal ki... :)
7/10 anonim válasza:
én biztos nem mennék a helyedben ha ennyit nem bír megtenni már most a "kapcsolat" elején képzelem mi lesz később na ezért nincs barátnőjük az ilyen kis "pö***knek" :)
8/10 A kérdező kommentje:
Sosem lesz senkim :(
2014. aug. 10. 09:44
9/10 anonim válasza:
Te akarsz faxt, nem? Még jóhogy te menj, ő találna magának Pesten pinát eleget...:D
10/10 anonim válasza:
Ne menjél le! Ha igazán kellenél neki, akkor oda menne a pasi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!