Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha a lány nem hagyja, hogy megcsókold?

Figyelt kérdés

Főként 18-22 éves fiúkhoz/férfiakhoz szól a kérdés.

Ha a lány visszahúzódó, zárkózott, de emellett érdeklődő, és ha az első pár randin nem hagyja, hogy megcsókold, cserébe ölelget, bújik, és ha olyan a helyzet puszikat ad, titeket nagyon zavar?

Számomra ezek picit bensőségesebb, és a csók is jobban esik, hogyha ez elvan húzva. Ez gyerekes hozzáállás?

18L

2014. aug. 8. 14:03
 1/10 KnightBalazs ***** válasza:
Mér lenne gyerekes ha ő visszahúzódó? Ha ő ilyen akor ilyen. Lehet nem mindenki szeret annyira csokolozni vagy mindenkinek máskor jön el az ideje...
2014. aug. 8. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem gyerekes, viszont ne húzd túl sokáig.. Meg ahogy mondtad akkor csók helyett olelgesd stb. De el is mondhatod neki ezt, Nehogy félreértse:)
2014. aug. 8. 14:05
 3/10 A kérdező kommentje:

Hanyadik találkozóig fér ez bele?

Ti esetleg jobban értékeltek egy ilyen nőt, aki első randin még nem hagyja? (Nem, nem ezért vagyok ilyen, csupán akkor már érdekel a meglátásotok. :))

2014. aug. 8. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel gond :).
2014. aug. 8. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én nagyon ritkán van hogy valakit első randin megcsókolok, szóval nem baj ha a lány se szeretné. Viszont 4-5 találkozásná tovább ne nagyon húzd, de akár el is mondhatod neki hogy nem akarod ezt elsietni.
2014. aug. 8. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
találkozásnál* el sietni*
2014. aug. 8. 14:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem zavar, igyekeznék elfogadni. Bár számomra elképzelhetetlen, mert én is hosszan elnyújtom, sőt, idegesítően elnyújtom ezeket ...

De mivel adod az érdeklődésjelzéseket, ölelgetések, puszik, stb, ezzel fenntartod azt, hogy fontos neked. Csak tényleg ne húzd sokáig, mert a végén azt hiszi, egyszerű barátzónában van.

A csók meg nincs randi számhoz kötve. Akkor "kell" amikor úgy érzitek, kikerülhetetlenül alkalmas az idő, hely.

2014. aug. 8. 14:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. aug. 8. 14:23
 9/10 KnightBalazs ***** válasza:
5# lófszt vagy te a 2# én vagyok a 2#.
2014. aug. 8. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 32 évesen sem szeretem a csókolózást, sem azt, ha valaki meg akarna ölelni. Úgyhogy jó az, amit gondolsz róla.
2014. aug. 8. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!