Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félénk, gátlásos lánynál ez lehet a tetszés jele? Vagy csak egyszerű zavar?
Figyelt kérdés
Igazából nem randiztunk, csak beültünk egy helyre, beszélgettünk, kávéztunk, vagyis hát nem randinak beszéltük meg a dolgot, mert csak neten beszélgettünk addig, és kíváncsiak voltunk egymásra. Sajnos én sem vagyok tapasztalt és nagyon bátor ember, nem is mertem nála kezdeményezni, visszahúzódott, de közben meg sokat nézett a szemembe, utána a földre, megint rám, és sokat mosolygott is. Csak hát nem tudtam, hogy ez most mi, és hogy csak azért csinálja-e ezt, mert zavarban van. Sose volt barátja, még szerintem nem is randizott soha, és tudtam, hogy eléggé félénk is, ezért sem mertem lépni, nehogy elijesszem. Eltelt némi idő azóta, de nem tudtam őt elfelejteni, még akkor sem, ha igazából nem nagyon beszéltünk, most szeretnék még egyszer próbálkozni nála, hátha másképp sülne el a dolog, csak nem tudom, érdemes-e, meg hogy akkoriban tetszettem-e neki. Mert bennem meg az motoszkált, hogy mi van, ha ő is arra gondolt, hogy ő nem volt elég jó nekem, és azért nem léptem. Szerintetek tetszhettem-e neki, és mi lenne a jó megoldás a mostani helyzetben? Megpróbáljam elmondani, hogy nekem ő akkor is nagyon bejött, csak a fentiek miatt haboztam? Vagy mit tehetnék? Köszi előre is.2014. ápr. 26. 22:07
2/12 anonim válasza:
mondd el neki! ha nem mondom még hetek múlva is ezen fogsz rágódni, nem veszíthetsz semmit.
ha tudod hogy félénk akkor nincs mit ezen magyarázni, jobban mi sem ismerjük, há biztos félénk volt.
3/12 anonim válasza:
ne ide írogass kisregényt, legjobb ha leülsz és megbeszéled vele!
4/12 anonim válasza:
Szerintem is hívd el és mond meg neki,hogy kedveled de enyhén fejezd ki nehogy elijedjen. :)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És ha elhívás előtt megírom neki, hogy mindig is kedveltem, becsültem őt, meg hogy tetszett is nekem, akkor az így nagyon sok? Mert nem vagyok biztos abban, hogy ha elhívnám, akkor eljönne, hogy személyesen beszélhessük meg a dolgot.
2014. ápr. 26. 22:15
7/12 anonim válasza:
mindegy hogy mondod, csak legyél magabiztosabb
8/12 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem vagyok félénk. :) Egyébként elég sok kudarcot átéltem, sok problémám is volt az életemben, azelőtt is óvatosabb voltam, de most még inkább az vagyok.
2014. ápr. 26. 22:27
9/12 anonim válasza:
4-es vagyok.Szerintem egy picit sok,illetve az én szemszögömből nézve.Ha annyit mondanál ,hogy előzőleg jól érezted magam és ,hogy mivel szimpatizálsz vele/kedveled szeretnéd,hogy újra találkozzatok.Na az lenne jó:)
10/12 A kérdező kommentje:
#9: Köszi, annyit írtam most neki, hogy mindig is kedveltem, meg hogy jó volt vele lenni, de a találkozás gondolatát még nem vetettem fel. Igazából ő volt az egyetlen lány az életemben, akit valóban szerettem, csak titkolni akartam előtte is, meg sok kudarcban volt részem, sokszor beleéltem már magam, hogy biztosan szimpatikus vagyok az illetőnek, meg talán tetszem is neki, aztán jött a nagy koppanás, és ezek miatt sem sokat tudtam levetkőzni a vastag páncélomból, ami körülvesz.
2014. ápr. 26. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!