Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon félénk, gátlásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félénk, gátlásos lánynál ez lehet a tetszés jele? Vagy csak egyszerű zavar?

Figyelt kérdés
Igazából nem randiztunk, csak beültünk egy helyre, beszélgettünk, kávéztunk, vagyis hát nem randinak beszéltük meg a dolgot, mert csak neten beszélgettünk addig, és kíváncsiak voltunk egymásra. Sajnos én sem vagyok tapasztalt és nagyon bátor ember, nem is mertem nála kezdeményezni, visszahúzódott, de közben meg sokat nézett a szemembe, utána a földre, megint rám, és sokat mosolygott is. Csak hát nem tudtam, hogy ez most mi, és hogy csak azért csinálja-e ezt, mert zavarban van. Sose volt barátja, még szerintem nem is randizott soha, és tudtam, hogy eléggé félénk is, ezért sem mertem lépni, nehogy elijesszem. Eltelt némi idő azóta, de nem tudtam őt elfelejteni, még akkor sem, ha igazából nem nagyon beszéltünk, most szeretnék még egyszer próbálkozni nála, hátha másképp sülne el a dolog, csak nem tudom, érdemes-e, meg hogy akkoriban tetszettem-e neki. Mert bennem meg az motoszkált, hogy mi van, ha ő is arra gondolt, hogy ő nem volt elég jó nekem, és azért nem léptem. Szerintetek tetszhettem-e neki, és mi lenne a jó megoldás a mostani helyzetben? Megpróbáljam elmondani, hogy nekem ő akkor is nagyon bejött, csak a fentiek miatt haboztam? Vagy mit tehetnék? Köszi előre is.

2014. ápr. 26. 22:07
1 2
 11/12 anonim válasza:

Teljesen átérzem a helyzeted! :)

Én csak a szerényebb fajtát kedvelem, de mindíg meggyűlt velük a bajom. Rengeteg türelem, és odafigyelés kell hozzájuk... :)

2014. jún. 2. 20:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de végül is feladtam, miután az utolsó üzimre nem is válaszolt. Én is mindig megszívtam az ilyenekkel, és úgy döntöttem, nem ér ennyit az egész, rengeteg energiát és időt elpocsékoltam ilyen lányokra, akiktől gyakorlatilag alig kaptam vissza valamit. Adtam volna esélyt nekik, türelmes is voltam, nem viselkedtem bunkón, nem tolakodtam, mégse értem el semmit. A kérdésben szereplő lány meg semmi olyat nem tett vagy mondott, ami azt erősítette volna bennem, hogy érdemes tovább fenntartanom vele a kapcsolatot, így már nem érdekel, elfelejtem őt, és legyen magának.
2014. jún. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!