Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti mennyivel néztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mennyivel néztek másabb szemmel egy nőre, ha gyereke van?

Figyelt kérdés
Kezdenétek vele, vagy ez kizáró ok? Lehet így teljes értékű a kapcsolat?
2014. aug. 8. 08:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek (főleg az jpukáknak, akik át is élték a szituációt)! Tudom, hogy gyerekkel nem lehet ugyanolyan esélyekkel indulni, mint "szólóban", de azt nem értem, aki ennyire elzárkózik valakitől, aki amúgy küllemében és jellemében is ideális neki csak azért, mert életet adott egy embernek...

Szerintem attól még lehetek nő, hogy anya is vagyok. Maximum szeretetből és gondoskodásból jobb vagyok, mint korábban. :)

2014. aug. 8. 10:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen csak azt nem érted meg hogy veled akarnak törődeni,nem a gyerekkel,márpedig azzal nagyon is sokat kell,és elveszi az időt.
2014. aug. 8. 10:10
 13/19 Shai-Hulud ***** válasza:

"márpedig azzal nagyon is sokat kell,és elveszi az időt."

Igen, és ha majd lesz sajátod, azzal is törődni kell, és az is elveszi az időt... :-D

2014. aug. 8. 10:47
 14/19 anonim ***** válasza:
13 igen ez igaz,de ezt nem úgy írtam hogy egyből családot akarna vele egy féfi,ha családok akar ok,de ha vele lenni,együtt lenni vele akkor nem.
2014. aug. 8. 10:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez undorító!!! Kizáró ok!!!! Kijött belőle egy nagy gyerek, azétrepedt, fúuuuuuuj!!! Mi az hogy jobb velük?? Mekkora lehet már a pi nájuk??? Na ne maaaaá!!!
2014. aug. 8. 17:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Aki már szült az csak anyának jo. Ha jo. Már nem nő. Ennyi.
2014. aug. 8. 17:18
 17/19 A kérdező kommentje:
ÉRETT, KOMOLY FÉRFIAK válaszát vártam, nem 16 éves tapasztalatlan kis ......k uninteligens megnyilvánulását. Császármetszésem volt nekem is, köszi, odalent minden szuper.
2014. aug. 8. 18:41
 18/19 A kérdező kommentje:
Amúgy remélem édesanyádról is hasonlóan vélekedsz, és leendő gyerekeid anyját is el fogod hagyni szülés után, hiszen már nem lesz nő. Hadd legyen minél több egyedülálló anya a nagyvilágban!
2014. aug. 8. 18:45
 19/19 anonim ***** válasza:
14-es vagyok.Az ilyennel ne törődj,semmi tapasztalata,ha lenne nem pofázna hüly eséget.Az annya se foglalkozik vele és nincs senkije itt éli ki magát.Vagy csak tényleg ennyire retardált.Azért se halás hogy az anyukája megszülte,vagy császármetszése volt,csak picsogó kis sz aros.De egy nőnek le a kalappal emiatt.
2014. aug. 8. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!