Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szólítsam meg a srácot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítsam meg a srácot? FONTOS!

Figyelt kérdés
Reggelente egy busszal megyünk, és az a lényeg, hogy az utánam lévő buszmegállóba száll fel de amikor felszállok sok a hely és amikor ő is. Hogy mehetnék oda? Leüljek mellé? De van hely. Mi mondjak neki? Egyáltalán mitcsináljak nagyon tetszik az a srác.
2010. jan. 12. 16:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
am..és üljek le mellé??ugy hogy van hely??nem fog hülyének tartani??vagy nyomulósnak??
2010. jan. 12. 16:56
 12/21 anonim ***** válasza:
nem én konkrétan full örülnék neki ha így leülne mellém 1 csaj :D
2010. jan. 12. 16:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Ne ülj le mellé. Úgy hogy szemeznél vele. Várd meg míg felszáll, és szemezz vele. Aztán ha mosoly is megvan mindkettőtök részéről, következő alkalommal ha nem melléd ül, akkor

a, azt várja hogy kezdeményezz

b, félénk, és nem mer kezdeményezni.

szóval, ha leül melléd akkor biztosan meg fog szólalni, és beszélgetni fogtok. De ha nem ül le melléd, viszont a mosolyt viszonozta, akkor félénk. Ez esetbe te ülj le mellé és szólítsd meg :)

2010. jan. 12. 16:59
 14/21 A kérdező kommentje:
és rögtön azzal kezdjem hogy hogy van?vagy pl..azzal hogy szia leülhetek?látom hogy te is mindig ezzel a busszal jössz...és akkor lehet hogy elkezdünk bezsélgetni vagy ez rossz ötlet??jó lenne még pár iylesmi ötlet...
2010. jan. 12. 17:00
 15/21 A kérdező kommentje:
am..és ha nem nagyon nézelődik akkor nemtom meg hogy mosloyg e rám vagy nem...de lehet hogy majd átsétálok a másik buszmegállóba sztetek az jó ötlet??
2010. jan. 12. 17:02
 16/21 anonim ***** válasza:

jó ötlet, persze. Én az eddigi hozzászóló vagyok :D

Na de, kérdezd meg leülhetsz-e, válaszol, és akkor jöhet a hogy vagy ma, stb.

DE, én anno azt csináltam, hogy a csaj előtt szálltam fel. De, átmentem abba a megállóba, ahol Ő szokott felszálni, kiértem a megállóhoz előbb mint Ő, és amikor megérkezet leszólítottam, és elkezdtünk beszélgetni :) A buszon már alapból egymás mellé ültünk, és végig beszélgettünk :)

2010. jan. 12. 17:04
 17/21 A kérdező kommentje:
azon én is gondolkoztam,hogy elmegyek abba a buszmegállóba ahol ő száll fel és akkor lehet hogy könnyebb lesz...csak van egy bökkenő,hogy erdő van kösztünk és 6 órakkor sötétbe félek ki menni de majd vmi lesz akkor lehet hogy sajnos kell várnom márciusig amikor kezd világosodni..
2010. jan. 12. 17:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne félj, semmi sincs egy erdőben :) Ugyan olyan világosban, mint sötétben. Én ilyenkor zenét szoktam hallgatni, és csak a lábam elé szoktam nézni. Bár ez régen volt, amikor még féltem egyedül a sötétben kint :)
2010. jan. 12. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:
hogy vagy szöveggel semmiképp ne kezd mivel még nem ismered és az úgy gááz! elsőnek értelmesen mutatkozzatok be hogy" szia józsi vagyok leülhetek melléd?" " szia én meg elek vagyok és persze ülj le!" és akkor blablabla....
2010. jan. 12. 17:34
 20/21 A kérdező kommentje:
köszii=)
2010. jan. 12. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!