Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvertem egy srácot! Állhat bosszút?
Háttérinfóként... hosszú-hosszú-hosszú éveken át tanultam mindenféle küzdősportot, és társaik, de az alkatomon ez sosem ütközött ki különösebben, egyszerű, sportos, vékonyabb lány vagyok.
Nem is reklámoztam soha senkinek, hogy bírom az ilyen verekedős dolgokat, mert nem imponál a srácoknak, csak mondtam, hogy szeretek sportolni.
Olyan szituba kerültem, hogy elkezdtem ismerkedni egy sráccal, aki teljesen normálisnak tűnt, egészen pár nappal ezelőttig, amikor is valamin felkapta a vizet és elkezdtünk veszekedni. A srác elég nagydarab, ő is sportol, és hát a végén már nagyon durván szidtuk egymást, nem is volt semmi értelme, otthagytam faképnél a fenébe, utánam jött, hogy jajj így úgy sajnálja, mondtam hogy "menjen a pics*ba" erre lekevert - volna - egy hatalmas nagy pofont, de egyszerűen csak berögzült reflexből meg ijedtségből kivédtem. Erre ő is meglepődött és eldurrant az agya, vagy fogalmam sincs, iszonyú durva feje volt, komolyan nekiállt volna ütlegelni! Szerencsére egy tökös után már annyira támadni nem tudott, én meg annyira megijedtem tőle, hogy elszaladtam otthagyva szétrúgott térddel, valszeg törött orral, meg minden... nem hiszem, hogy lett komoly baja, de ha ilyen állat elképzelhető hogy most jön és vmikor bosszút áll?!! Annyira nem vagyok erős, hogy 3-4-5-sok sráccal szemben bármit is tudjak csinálni...
Cigány volt?
Ha igen, akkor ne járj egyedül.
Hát az előzőt ismételve ha az volt akkor véletlenül se járj egyedül, inkább maradj estig az iskolában amikor érted jön valaki, vagy akármi.
Egyébként nekem pl tetszett volna ha elver egy lány, nem tudom miért. De amennyire ebből kivettem neki nem annyira, és végül is ezek után elképzelhető hogy simán jöhet bosszút állni. Főleg ugye ha eltörted orrát meg mindenét.
Ha mondjuk visszajönne és egyedül van akkor mindenképp próbáld vele megbeszélni mielőtt inkább 6od magával jönne vissza.
Istenem, soha többet nem randizok senkivel... :'(
Már napok óta alig alszok...
Ne spilázd túl.
Vannak rendes pasik is. :)
Ha ilyenekkel jössz össze, akkor az ilyen szituk rendszeresen elő fognak fordulni.
Még kicsit csiszonlni kell az emberismereteden. Az ilyen pasik hordozzák magukon az ismertetőjeleket.
Tényleg elég fura,hogy ilyenekkel szóba állsz.
Most mát mindegy.Jó,hogy megverted önvédelemből,de én a hejedben még föl is jelenteném mert megtámadott.Tényleg szólj a rendőrségnek,mindegy,hogy te verted meg de ő ütött először.Vagy szólj a szüleidnek és menjetek el együtt ha még kiskorú vagy.Gondolom tudod mi a neve vagy hol lakik.Ez alapján simán megtalálják,hidd el ha a zsaruk kimennek hozzá nem lesz kedve bosszút állni az biztos.Attól,hogy nem lett semmi bajod polgári peres eljárást még indíthatsz ellene pláne,hogy mennyi streszt okozott neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!