Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megvertem egy srácot! Állhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvertem egy srácot! Állhat bosszút?

Figyelt kérdés

Háttérinfóként... hosszú-hosszú-hosszú éveken át tanultam mindenféle küzdősportot, és társaik, de az alkatomon ez sosem ütközött ki különösebben, egyszerű, sportos, vékonyabb lány vagyok.

Nem is reklámoztam soha senkinek, hogy bírom az ilyen verekedős dolgokat, mert nem imponál a srácoknak, csak mondtam, hogy szeretek sportolni.

Olyan szituba kerültem, hogy elkezdtem ismerkedni egy sráccal, aki teljesen normálisnak tűnt, egészen pár nappal ezelőttig, amikor is valamin felkapta a vizet és elkezdtünk veszekedni. A srác elég nagydarab, ő is sportol, és hát a végén már nagyon durván szidtuk egymást, nem is volt semmi értelme, otthagytam faképnél a fenébe, utánam jött, hogy jajj így úgy sajnálja, mondtam hogy "menjen a pics*ba" erre lekevert - volna - egy hatalmas nagy pofont, de egyszerűen csak berögzült reflexből meg ijedtségből kivédtem. Erre ő is meglepődött és eldurrant az agya, vagy fogalmam sincs, iszonyú durva feje volt, komolyan nekiállt volna ütlegelni! Szerencsére egy tökös után már annyira támadni nem tudott, én meg annyira megijedtem tőle, hogy elszaladtam otthagyva szétrúgott térddel, valszeg törött orral, meg minden... nem hiszem, hogy lett komoly baja, de ha ilyen állat elképzelhető hogy most jön és vmikor bosszút áll?!! Annyira nem vagyok erős, hogy 3-4-5-sok sráccal szemben bármit is tudjak csinálni...

2011. okt. 21. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Jól tetted.Ez már a nő.Benne van a pakliban, hogy bosszút áll...ez van, úgyse volt mit tenned.Inkább hagyod, hogy megverjen ő?

30F

2011. okt. 21. 13:50
 12/26 kovpet ***** válasza:

Nem fog bosszút állni :) Ez szinte biztos.

Elmondani sem fogja senkinek, szerintem.

Azt terjeszti majd, hogy megtámadta 16 roma, 15-öt leütött, de az utolsó hátulról kapta el, így nem tehetett semmit, akármilyen bátor és erős is :)

Azért jobb az óvatosság: gázspray és ne mászkálj egyedül. De mondom, nagyobb összegben fogadnék, hogy nem tesz semmit. Ideges lett, beszopta. Lehet, hogy bocsánatot is kér majd, ha kitisztul az agya :)

2011. okt. 21. 14:47
 13/26 anonim ***** válasza:
48%

Hát ha már elemezni akarjuk. A legjobb az lett volna ha egyszerűen ellöki vagy hasonló és elfut. Nem széttöri az orrát meg minden amit csinál. Először néztem és hogy mi a f*ck? Egy tököstől már nem támadt, szóval elvileg tökön rúgta, aztán meg törött orr, szét rúgót térd.

Szóval nem értem pontosan, de igen gondolom nem CSAK elfutott. Le kell szarni az ilyet, és azért a stresszen kívül te is megszívhatod ha ilyen durván megsérült ahogy mondod, ettől persze ha szükségesnek érzed szólhatsz a zsaruknak csak nem annyiból fog állni ooh jaj szegény leányzó, ejnye bejnye máskor ne törd be a kisfiúk orrát rúgd szét a térdük meg rúgd tökön őket.

Azért mondtam egyébként hogy ellököd vagy valami mert ugye tanultál harcművészetet, de hát ha jobbnak látod hogy kirúgod a art is valakiből hajrá. Egyébként ja jó emberekkel ismerkedsz.

2011. okt. 21. 14:48
 14/26 bánomisén ***** válasza:

Már elnézést, de ne a kérdező legyen a hibás azért, mert meg akarták ütni és megvédte magát. Vannak emberek, akikre nincs ráírva, hogy valójában mire képesek, csak kiderül róluk egy idő után.

Az biztos, hogy idegből én is szétverném azt, aki rámront, nem mérlegelnék verekedés közben, hogy most még egyet rúghatok a térdébe, de pofán már nem vághatom, mert az már sok.

Belefutott egy baromba, az megtámadta, a kérdező megvédte magát, most meg f*sik attól, hogy ezren esnek neki bosszúból.

Kérdező, szervezz magad köré testőrséget, nem kell, hogy izmos, háromajtós szekrények legyenek, lehetnek lányok is, csak legyenek melletted. Ha tanúk is vannak, a srác nem mer bántani még akkor sem, ha esetleg ezt tervezi. Az ilyenek gyávák.

2011. okt. 21. 14:54
 15/26 anonim ***** válasza:

Tudja hol laksz? vagy nagyjából merre?

Sosem szabad idegenekkel, főleg a netről a lakóhelyed közelében randizni, pláne nem megmutatni hol laksz. Ebből az esetből is látszik, de amúgysem, mert mi van, ha rádkattan, és kellesz neki, zaklat, mert bolond.

Azért randizz még, ha lesz alkalmad, csak tényleg ne tudja alakhelyed, és ne is említsd!

2011. okt. 21. 14:58
 16/26 kovpet ***** válasza:
55%

14:48 Ha sokat tanult önvédelmet, akkor ez magától jött, nem ő akarta így.

Egyébként enyhe kamuszagot is érzek, de ez lehet hogy csak a hely szelleme miatt van így :)

2011. okt. 21. 15:30
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem fog semmit sem csinálni. Fentebb egy kérdező írta a 16 romás sztorit, azt fogja mesélgetni, közben belülről rohad és szid téged magában. De hogy hozzád nyúlna? Kötve hiszem.

Attól pláne ne félj, hogy sokadmagával jönne, spanjai (ha vannak egyáltalán) körberöhögik, hogy megverte egy lány és a sztori letudva.

2011. okt. 21. 15:37
 18/26 anonim ***** válasza:

Lol. Hát nem tudom azt hinnéd hogy "hosszú-hosszú-hosszú éveken át tanultam mindenféle küzdősportot" után már van annyi tapasztalata hogy nem így reagál. Meg amennyit én tanultam meg jártam bemutatókra nekem se az jött le hogy ez abból áll hogy "sziasztok diákok, felnőttek, mindenki. Na én most megyek randizok a barátnőmmel, ti addig rúgjátok szét egymást a kamerák mindent rögzítenek és majd ha megjöttem értékelem ki milyen jó volt. A szabályok ne rúgjuk tökön egymást.. kétszer.Köszöntem"

De ha már így belegondoltam tényleg elég érdekes story. Úgy látszik sok-sok-sok-sok év küzdősport se volt elég, hogy elég önbizalmad legyen ahhoz hogy pl elkapod a kezét "hozzám ne merj érni te kis senki!" "!!!,oké oké! semmi baj, bocsi, már.. itt se vagyok" "én is így gondoltam". Hanem akkor már másik szemszögből a te agyad is ugyanúgy elborult és mint egy barom szétverted a gyereket.

2011. okt. 21. 15:47
 19/26 anonim válasza:
hát ne mászkálj egyedül, de olyannal aki nem tud megvédeni. Vagy ha esetleg egyszer összefuttok és egyedül vagy, szaladj el ha valamit akar tőled, és hívd a rendőrséget.
2011. okt. 21. 16:20
 20/26 A kérdező kommentje:

Szóval szerintetek rosszul reagáltam...? :S :(

Nem akartam lenyomorítani, vagy ilyesmi, csak baromira megijedtem, hiába küzdünk egymással, hasonló súlykategóriában, úgy, hogy tudjuk, hogy a másik akkor sem fog kicsinálni, ha lehetősége nyílik rá...

Nem gondolkoztam, csak azt csináltam, ami reflexszerűen elsőnek eszembe jutott. :(:(:(

Nem tudja hol lakom, nem ismertem olyan régóta, mégcsak nem is netről, hanem egy boltban szólított le, és nem néztem volna ki ezt belőle, nem az én párválasztási képességem gáz, honnan tudtam volna, hogy egy beteg állat...? Már netről, meg mindenhonnan letiltottam, hogy ki se tudja találni, hol leszek, dehát a sulimat ismeri, szóval nem tudom... :( Remélem nem jön utánam...

2011. okt. 21. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!