Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megvertem egy srácot! Állhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvertem egy srácot! Állhat bosszút?

Figyelt kérdés

Háttérinfóként... hosszú-hosszú-hosszú éveken át tanultam mindenféle küzdősportot, és társaik, de az alkatomon ez sosem ütközött ki különösebben, egyszerű, sportos, vékonyabb lány vagyok.

Nem is reklámoztam soha senkinek, hogy bírom az ilyen verekedős dolgokat, mert nem imponál a srácoknak, csak mondtam, hogy szeretek sportolni.

Olyan szituba kerültem, hogy elkezdtem ismerkedni egy sráccal, aki teljesen normálisnak tűnt, egészen pár nappal ezelőttig, amikor is valamin felkapta a vizet és elkezdtünk veszekedni. A srác elég nagydarab, ő is sportol, és hát a végén már nagyon durván szidtuk egymást, nem is volt semmi értelme, otthagytam faképnél a fenébe, utánam jött, hogy jajj így úgy sajnálja, mondtam hogy "menjen a pics*ba" erre lekevert - volna - egy hatalmas nagy pofont, de egyszerűen csak berögzült reflexből meg ijedtségből kivédtem. Erre ő is meglepődött és eldurrant az agya, vagy fogalmam sincs, iszonyú durva feje volt, komolyan nekiállt volna ütlegelni! Szerencsére egy tökös után már annyira támadni nem tudott, én meg annyira megijedtem tőle, hogy elszaladtam otthagyva szétrúgott térddel, valszeg törött orral, meg minden... nem hiszem, hogy lett komoly baja, de ha ilyen állat elképzelhető hogy most jön és vmikor bosszút áll?!! Annyira nem vagyok erős, hogy 3-4-5-sok sráccal szemben bármit is tudjak csinálni...

2011. okt. 21. 12:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hát, nem reagáltál rosszul, illetve jobb mintha ő vert volna szét. De.. lol. Kerüld el és ennyi. Ha nem egy beteg állat akkor valószínűleg aludhatsz nyugodtan.
2011. okt. 21. 16:49
 22/26 kovpet ***** válasza:
Jól reagáltál.
2011. okt. 21. 17:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem áll bosszút, mert mint már mondták előttem, ez nagyon ciki, és a barátainak nem tudom, hogy adná elő, hogy szóval van itt egy csaj fiúk, akit el kéne intézni, ez azért durva... nagy az Isten állatkertje, de nem hiszem hogy sokakat lehetne (józan állapotban) rávenni :) szóval ne aggódj, de rendőrségre ne rohangálj szerintem, mert akkor simán lehet, hogy még látod, és akkor már jogosan rág be. Felejtsd el valószínűleg ő is elkönyvel egy hülye qrvának... (de ezt ne bánd szerintem)
2011. okt. 21. 17:57
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért mondják, hogy nem állhat bosszút. Ha már annyira agresszív, hogy megakart ütni, simán eltudom képzelni, hogy megkeres..

Tedd be gyorshívóba a rendőrség és a szüleid számát. Haza felé ne menj egyedül, amíg csak lehet maradj az osztálytársaid többségével.Ha úgy találod, hogy követ valaki, inkább menj kerülő úton.

2011. okt. 22. 09:50
 25/26 kovpet ***** válasza:

09:50 Telefonnal nem lehet védekezni...

Szerinted addig hányszor vernek meg valakit, amíg kiérnek a zsaruk? Már ha elindulnak egyáltalán :)

Azért mondjuk hogy nem lesz semmi, mert valószínűleg tényleg nem lesz. Főleg csoportosan. "Józsi, Pisti, Béla! Megvert egy csaj, gyertek, segítsetek. Négyen kellünk!" :))

De ha számít rá a kérdező (jobb félni mint megijedni, ugye), akkor ne a telefonját nyomkodja, hanem fegyverkezzen: GP, gázspray. Esetleg kés, de azt nem javaslom. ...és figyeljen mindig. Meg járjon edzésre rendesen :)

2011. okt. 22. 10:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Persze, nem úgy gondoltam, hogy őt verik, ő pedig közben telefonál:D de ha meglátja messziről a srácot, menekülés közben tud telefonálni, vagy ha nem is a srácot, de valaki gyanús alakokat. Persze legyen gázspray mindenképpen! És ha közel van, tényleg ne a telójával szenvedjen. Amúgy meg a haverjainak lehet, hogy nem úgy mondja el, hogy megvert egy csaj, intézzük el, de mondhat akármi mást. Hogy csúnyán megcsalta, vagy jártak, és az új pasijával megverette..
2011. okt. 22. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!