Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsam le azt a srácot aki tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már jó ideje szemezgetek. Egy településen lakunk. Mikor leszállunk a buszról egymást kerülgetjük hol én kerülöm le hol ő aztán mikor elválnak útjaink folyton néz utánam. Multkor megállt és fütyült is de persze mikor már távolabb voltam. Ebből én ugy szűrtem le hogy bejövök neki. Nem szoktam pasikat leszólítani eddig ők voltak a kezdeményezők. Nem akarom elszalasztani az alkalmat de nem tudom mit is mondjak neki. Légyszi segítsetek!2009. aug. 1. 11:07
1/10 anonim válasza:
Én is egyszer pont így voltam 1 fiúval, a buszról ismertem meg, sokat szemeztünk stb. Mivel érzetem, hogy én is bejövök neki, egyszer csak gondoltam egyet, és a buszállomáson leszólítottam. Jó igaz, először a barátnőmet kértem meg, hogy hívja oda hozzám. Odajött, és bájosan, mosolygósan megkérdeztem tőle, hogy van -e kedve beszélgetni. Erre egyből rávágta, hogy igen, van. Elmentünk hát sétálni, és hazafele a buszon egymás mellett ültünk. :) Ez nekem egy nagyon szép, megmosolyogtató emlék, ugyanis én is nagyon paráztam, hogy mit fog szólni ha én szólítom le, de végül bejött. :) Szóval, a lényeg az, hogy ne akarj kerülő szövegekkel odamenni hozzá (pl. mennyi az idő, vagy mikor jön legközelebb busz), hanem egyenesen kérdezd meg tőle, hogy van e kedve beszélgetni (mosolyogva, kedvesen kérdezd)! Légy egyenes, a pasik azt értik a legjobban!Úgysem fog nemet mondani hidd el! Sok sikert!
2/10 anonim válasza:
ne mondj semmit csak dugdosd ki a nyelved
4/10 anonim válasza:
Hát én srác vagyok, de magamból kiindulva ezek egyértelmű jelek, hogy tetszel neki. Ez a "van kedved beszélgetni?" szöveg egész jó, burkolt, de én is egyből rájönnék, hogy miért mondod. Nekem tetszene! Hajrá!;)
5/10 anonim válasza:
Megint én. Annyit még hozzáfűznék, ha egy lány ezt kérdezné tőlem, és tetszene, akkor a "persze" válasz után rögtön hozzátenném, hogy "egyébként XY vagyok". Csak azért írtam, mert ha úgy érzed, hogy visszahúzódóbb a srác nálad, akkor elsőre neked kell irányítani a beszélgetést, és ha például nem mutatkozik be, akkor azt is neked kell előbb... Erre készülj fel!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a hozzászólásokat :)
2009. aug. 3. 10:01
7/10 anonim válasza:
Ja, és egy hasznos tanács...légy őszinte, és mindenképpen ÖNMAGAD!;)
És ha beindul a beszélgetés, tuti nyert ügyed van!;)
Sok sikert!;)
9/10 anonim válasza:
Kiáltsad neki hogy tetszik neked:D
Meghogy bele estél mint Pista bácsi hót részegen a kapualjba:D
Jah és öngól a kapubaXD
10/10 anonim válasza:
Legközelebb berántod egy bokorba, és kényezteted a fütyijét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!