Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem tudok összejönni a lánnyal, mert gyáva vagyok?
Figyelt kérdés
Évek óta szerelmes vagyok egy lányba, nem léptem eddig semmit, mert nem akarom elveszíteni, de ez sehogy sem jó.
A bátyja az egyik legjobb barátom, ami még bonyolítja a helyzetet.
Eddig a fél ország volt köztünk, én máshol tanulok, és ezért nem léptem (legalább is ez volt a kifogásom magamnak, hogy egy távkapcsolat sosem jó)
Most viszont kiment Németországba a nyáron és ha minden igaz akkor 1 évig kint lesz. Szóval ez sem jó.
Nem tudom mit tegyek, elfogadok bármilyen tanácsot, csak azt nem, hogy felejtsem el, mert az biztos nem fog menni...
És tudom, hogy számára sem vagyok közömbös, de nem látom a jeleket, hogy ő többet szeretne. Bár ha iszik akkor igen, de hát az mégsem ugyan az.
Előre is köszönök minden értelmes tanácsot.
23F
2014. aug. 2. 15:46
1/1 anonim válasza:
Nem vagy egyszerű helyzetben. Valld be neki szemtől szemben az érzéseidet, aztán lesz ami lesz. Ha visszautasít akkor könnyebben túl fogod tenni magadat rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!