Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi van? Mi a baja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Mi a baja? Vagy csak ennyi volt?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és van egy srác akivel már elég régóta alakul valami, de ezen a héten nem tudom mi lett vele. Msn-en sem ír, ha én írok nem túl beszédes, rám sem néz, nem tudom mi lett vele. Egyik este még tök normális volt, másnap meg rám sem nézett, nem is köszönt. Nem hiszem, hogy megbántottam volna valamivel. Most akkor ennyi volt, vagy mi? Nem tudom mit csináljak, már eléggé belébolondultam, s ő is elég komolyan gondolta(az elején biztosan)?!
2010. jan. 10. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Talán lett valakije, nem kizárt ez sem.
2010. jan. 11. 09:52
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Kár, pedig az msn az olyan termékeny talaja az emberi kapcsolatoknak...
2010. jan. 11. 12:25
 13/17 A kérdező kommentje:

Háát szerencsére tévedtek!!! :P

Tegnap rámírt: szia drágám! :DD

Úgy néz ki, hogy most olyan mint régen, csak az a baj, hogy nagyon félénk....

Lépjek én?

2010. jan. 11. 18:07
 14/17 anonim ***** válasza:

minden pasi ilyen hülye??

velem is ez volt....és nem jeléentkezik hívtam ki nomyja nemtom mi van nem bántottam meg..

2010. jan. 11. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem lépjél te.. öcsém, olyan hülye az a nő aki azért nem pasizik be mert nem a férfi kezdeményez.. szerintem a félénk pasik a legjobb fejek, legalább nincsenek elszállva maguktól, de ha már megismer és mindent megbeszéltek egymással akkor nagyon jó fej lesz hidd csak el. ;)

Vagy ha mégsem akarsz lépni akkor legalább mondj neki olyanokat amit másnak nem nagyon mondasz, mondj olyat amivel ő kivételt élvez és akkor tudni fogja, hogy fontos neked és lépni fog. (mert lesz önbizalma)

Sok sikert!

2010. jan. 11. 19:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!!
2010. jan. 11. 19:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az olyan pasi hülye, aki nem kezdeményez. Egy férfinak legyen bátorsága az ilyesmihez :)
2010. jan. 11. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!