Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi van? Mi a baja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Mi a baja? Vagy csak ennyi volt?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és van egy srác akivel már elég régóta alakul valami, de ezen a héten nem tudom mi lett vele. Msn-en sem ír, ha én írok nem túl beszédes, rám sem néz, nem tudom mi lett vele. Egyik este még tök normális volt, másnap meg rám sem nézett, nem is köszönt. Nem hiszem, hogy megbántottam volna valamivel. Most akkor ennyi volt, vagy mi? Nem tudom mit csináljak, már eléggé belébolondultam, s ő is elég komolyan gondolta(az elején biztosan)?!
2010. jan. 10. 20:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Jah, ennyi volt.
2010. jan. 10. 20:28
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem kell belebolondulni senkibe főleg rövid idő alatt..
2010. jan. 10. 20:30
 3/17 anonim ***** válasza:

Én tudom mit csinálj, srác vagyok.. ilyen esetben a srác elbizonytalanodik hogy már milyen régóta beszélgettek egymással és még sem történt eddig semmi.. úgy döntött feladja. Az a dolgod hogy a tudtára hozd hogy szereted és fontos neked :) komolyan... 17 éves vagy van hogy neked kell komolyabban kezdeményezni mond el mit érzel, vagy vezesd rá.. az msn-t meg nem bírják a srácok inkább személyesen :D

Menni fog az, csak tudja hogy bírod! ;)

2010. jan. 10. 20:33
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem bolondultam bele annyira, csak elindult valami. Amúgy már több mint 2 hónapja tart ez az egész.

De ha beszélünk, akkor bókol, meg kedves.

Án már tényleg nem értem....

2010. jan. 10. 20:35
 5/17 anonim ***** válasza:
Jó vicc, a felsőnek.
2010. jan. 10. 20:35
 6/17 anonim ***** válasza:
Nehogy már a lány hemperegjen a földön, hogy észre vegye a fiú, hogy szereted. Hát akkor a fiú mire való??,
2010. jan. 10. 20:36
 7/17 A kérdező kommentje:

20:33

Köszi a biztatást!!

Am már próbáltam érzékeltetni, de kicsit félénkebb. Msn-en bátrabb, de azt mondta a randitól kicsit tart, meg ha találkozunk annyira zavarban van...

Szóval én nem hanyagoltam el...

2010. jan. 10. 20:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Most akkor honnan ismered?
2010. jan. 10. 21:09
 9/17 A kérdező kommentje:
Olyan helyen dolgozik, ahol én mindennap "megfordulok". És innen ismerem. Felvett msn-re és így ismerkedtünk meg.
2010. jan. 10. 21:16
 10/17 anonim ***** válasza:
Probál finoman lekoptatni, azért olyan jófej néha mert nem akkar megbántani de hát vége ennyi foggad el.
2010. jan. 11. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!