Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda akarok menni egy lányhoz megszólítani, és beszélgetni mert nekem nagyon tetszik, és Ő is mosolygott már rám párszor. Szerintetek mit mondjak? Mit tegyek? A negatív véleményektől kíméljetek.
csak akkor menj oda hozzá sztem ha látod rajta, hogy hivogat a szemével...ha nem akkor én speciál nem mennék oda, hiszen akkor nem fogtam meg. de ha már ráménz...mosolyog...akkor már tökmindegy mit mondassz neki, vagy hogy mész oda ...
de én amit csinálnék ha ilyen helyzetben lennék, h. meglátnám és odamennék mintha felé mennék és megállnék közel hozzá...de közbe nézném a szemét ... és ő is nézne rám..és ott lenne az a feszültség kettőnk között...és ha már mindketten röhögünk akkor ...
msot ezt dobta a fantáziám :-)
egy szia megfelel, de várd meg, hogy ő is köszönjön és ne akarj hamar túllenni rajta :-)
inkább legyél lassú és csábító..és nézz a szemébe...meg ilyenek
Egyszerűen állj elé és mondd, hogy: Szia! Sokat gondolkodtam hogyan szólítsalak le, de nem jutott semmi az eszembe. XY vagyok, és ha tetszem neked akkor légyszives mosolyogj, mert te nagyon tetszel. :):):)
Sztem bejönne.
Na hát először is, sokat nézed mosolyog talán kiváncsi, nem tuti, hogy most ő nagyon komolyat akar ne haragudj, lehet csak kiváncsi. De ezt könnyen kiderítheted, szollítsd meg, rákérdezhetsz melyik suliba jár, szabadidőbe merre szokott menni meg bármiről ami nem túl személyes. Ne úgy intézd a kérdéseket mintha neki szegeznéd, csak lazán. Másik, ne siess és ne bízd el magad.
Sok sikert, várjuk a fejleményeket.
hát..kéne pár segítség...megköszönném, ha segítenél..=)
am..meg hol laksz??bocsi nem azért..csak azért kérdezem mert kiváncsi vok,hogy hol..na ezt jól megfogalmaztam:Daz a srác sóskútn lakik vagy is pusztazámor és sóskút közötti szakaszon de az állítólag sóskút..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!