Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejön egy pasi gazdag 24 évesen teljesen önerőből?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 12:05
11/16 anonim válasza:
eltudtad olvasni? akkor mi bajod itt mindenki igy ir mert gyorsabb 1xűbb
se gg fej :-o :-P
12/16 anonim válasza:
nem motivál, hogy gazdag. ha pl. okos, kreatív, csinált egy saját vállalkozást, és amiatt mellékesen lett gazdag, az jó. a barátom pl. fényképész, saját vállalkozása van, kiszervezi a munkáját cégeknek, és emiatt van pénze.
én szintén ilyen vagyok, szóval bejön, ha valaki önálló és megtalálja az életben a számításait.:)
13/16 A kérdező kommentje:
csináltam egy vállalkozást és bejött.
2014. júl. 27. 12:40
14/16 anonim válasza:
na tessék! Sok civilnek.. Akik lepontoztak nyílván,soha a büdös életbe nem lesz semmi ilyesmihez közük,csak irigykedni tudnak, komolyam mondom utálom már ezt az országot, ennyi sok kishitű ember azért nem mindehol van.. de nagyon gáz
15/16 anonim válasza:
Gratulálok! Kívánom, hogy a kritikus 5 éves évforduló után is zavartalanul működjön! :)
16/16 anonim válasza:
lányok gazdag vagyok gyertekdugni :-o
hát kb igy néz ki a hirdetésed ezt sugalja
ennyit a vállalkozástól
amugy ha bejön a csajoknak a gazdag pasi azt meg fogod majd tudni ha meg nem igy jártál
de ha itt kérdezed akkor ezek szerint nem jön be nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!