Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le idegen pasikat?
Figyelt kérdés
szal mondjuk a mekibe vagy nemtom vhol megtetszik vki hogyan szólitsam le. mert annyit tudk hogy felmegyek hozzá mondjuk megkérdezem hány óra elmondja aztán kész vége... ugy akarom hogy többet beszélgessünk ne csak egy mondatot.2010. jan. 9. 21:46
21/33 A kérdező kommentje:
haha igenigen pont téged foglak :D azon akkorát röhögnék :D
jo nekedis megírom :D
2010. jan. 9. 22:47
23/33 anonim válasza:
Na meginn ide kell jöjjek...Mivel a módszer védett,ezért a belőle származó haszon csak engem illet és azt,akivel megosztom...Szóval csak nekem írhatod meg :) De mivel addigra tudni fogom,mert ott leszek,ezért elvileg meg se kell írd.(De mondd mindenkinek azt hogy megírod és akkor békén hagynak) :P
25/33 anonim válasza:
Nektek nem és kész...:) Jajj amúgy hány éves vagy ?Ez valahogy kimaradt...Csak hogy egymásra ismerjünk :) Tudjam kinek kell adni a szexit :D
27/33 anonim válasza:
kerdezd meg mit evett tegnapelott este, vagy olyan kerdest is feltehetsz neki, hogy mi az a 3 dolog ami tetszik magadon?
ezeken sokaig elfog gondolkozni, az biztos. ha nemtudja segits neki, aztan ha megvan a valasz, fuzz hozza kommentart. :)
28/33 A kérdező kommentje:
őő okés :D akkor igen mindnkinek (a)
és 15 vok :D
2010. jan. 10. 20:15
29/33 A kérdező kommentje:
egy aranypofa vagy.értékelem h írsz. de nem kell ha nem szeretnél :) senki se kötelez rá.
2010. jan. 11. 20:32
30/33 anonim válasza:
A kérdésre nem igen tudnék válaszolni,de én örülnék annak,ha egy lány leszólítana.
17F
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!