Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le idegen pasikat?
Figyelt kérdés
szal mondjuk a mekibe vagy nemtom vhol megtetszik vki hogyan szólitsam le. mert annyit tudk hogy felmegyek hozzá mondjuk megkérdezem hány óra elmondja aztán kész vége... ugy akarom hogy többet beszélgessünk ne csak egy mondatot.2010. jan. 9. 21:46
11/33 anonim válasza:
Nekem mindig sikerül valahogy, de legtöbször akkor amikor elvitt a vonat minket (hála a kalauznak, meg a téves bemondásnak :D) pl "Hallod te is xy suliba jársz nem" és leülök mellé :'D és megtárgyaljuk hogyan jutunk vissza XDD
12/33 A kérdező kommentje:
őőő ikszdéé hajrááá xD :D
2010. jan. 9. 22:06
13/33 anonim válasza:
Igen neked mondtam szóval ha kipróbálod nem elfeledkezni rólam ám :) Várom a leveledet - na ez komoly lesz ha megkapom :D
14/33 A kérdező kommentje:
legkésöbb szerdán fogok irni xD mer szerdán mek olyan helyre ahol vannak is szal.. majd irok :D
2010. jan. 9. 22:10
15/33 A kérdező kommentje:
am fogadjunk h mondjuk pont téged foglak leszólítani xD csak h még gázabb legyen
2010. jan. 9. 22:13
16/33 anonim válasza:
22:03-as vagyok :) amúgy örülj, hogy te nem vagy hallássérült O_O
és am hát hol akarsz leszólítani pasikat :D?
17/33 anonim válasza:
Juuuj ez nagyon nagy egyszer én is kipróbálom ha lesz hozzá bátorságom. :DDD xD
Amúgy légy szí' íírd majd meg nekem is priviben mi volt imádok ilyeneket hallgatni. :-$ :DD Illetve olvasni... :-D
18/33 A kérdező kommentje:
jo neked is megírom :D még nemtudom.. majd találok vmi szimpi gyereket akit l tudok szólítani.. nem vok annyira bátortalan cs azt nem tudom mit mondjak majd :D
2010. jan. 9. 22:30
19/33 anonim válasza:
Csak nekem írd meg,aztán majd én eldöntöm hogy ő is tudhatja-e :) Adj valami segítséget hol kellene lennem szerdán...:) Akkor tuti én leszek még akkor is ha csak a metrón utazol majd :) mi vonzzuk egymást :P
20/33 anonim válasza:
Majd nekem is ird meg mi volt! :D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!