Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le idegen pasikat?
Figyelt kérdés
szal mondjuk a mekibe vagy nemtom vhol megtetszik vki hogyan szólitsam le. mert annyit tudk hogy felmegyek hozzá mondjuk megkérdezem hány óra elmondja aztán kész vége... ugy akarom hogy többet beszélgessünk ne csak egy mondatot.2010. jan. 9. 21:46
1/33 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy mi az, ami megtetszett benne.
2/33 anonim válasza:
Próbáld kitalálni a nevét mintha ismernéd."Szia te vagy a ... a XY-ról ezer éve nem láttalak"Ez tök cink de nagy poén.
3/33 A kérdező kommentje:
eléggé furának nézne ha felmennék hozzá hogy " szija. olyan cuki mosolyod van.. és tökre bejön a sapkád.." :D
2010. jan. 9. 21:51
4/33 A kérdező kommentje:
jujj igen olyat akarok csinálnixD az akkoa nagy
hogy eza " jujj asszem veled jártam 1 oviba.. ja várj.. az nem te voltál"
2010. jan. 9. 21:52
5/33 anonim válasza:
2.vagyok,első te jól vagy ?!Odamegy hozzád valaki a pénztárnál hogy "Szia láttam gatyán keresztül hogy nagy f@szod van,tetszel,meg a s3gged is eszméletlen" ... Na persze
6/33 anonim válasza:
majd a pasik kezdeményeznek, mit ugrálsz kislány
7/33 anonim válasza:
2.újra.Ugye milyen jót mondtam...Odamész hozzá nagy mosollyal távolról integetve "Szia ... XZ vagyok a +!%/%-ből,emlékszel rám és adsz is neki 2 nagy puszit :D Ha tetszel neki mindegy mit mondasz emlékezni fog rád LOL .Nem jösz holnap délre a Baross utcai McDonaldsba háhtha ismerjük egymást ?:P
8/33 anonim válasza:
Amúgy ehhez is kell ám bátorság a javából,ha valaha megpróbálod gyere vissza a kérdésedhez és írd meg nekem privátban mi volt...Megígéred ? :)
9/33 A kérdező kommentje:
xxxxxxD ez akkora :D ilyet fogok.. tudom hogy már mondtam :D majd mgnézem szegény gerek reakcióját. csak el ne röhögjem magam :D
2010. jan. 9. 21:57
10/33 A kérdező kommentje:
én? mert én szivesen megírom :D
2010. jan. 9. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!