Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsak le egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak le egy idegen lányt, akit a buszon szoktam látni?

Figyelt kérdés
Illetve ha leszólítom mit mondjak neki?
2010. aug. 2. 13:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Kő kóla?
2010. aug. 2. 13:22
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
idegen? melyik busszal jársz te? second to mars?
 3/12 A kérdező kommentje:
-.-'
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Mondd neki, hogy "Jegyeket, bérleteket!"
 5/12 A kérdező kommentje:
Jólvan, elhiszem, hogy nincs humorotok, szóval ezeket hagyuk már, ha kérhetem! Kössz'!
2010. aug. 2. 13:25
 6/12 anonim válasza:
esetleg ülj le mellé és kérdezd meg hova utazik egy átlagos beszélgetést kezdeményezz aztán majd kialakul:) Sok sikert!!
2010. aug. 2. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
neked meg eszed nincs bzmeg..:D
2010. aug. 2. 13:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
szia,többször láttalak már és gondoltam ide jövök köszönni vagy beszélgetni igy gyorsabban telik az idő és az út is...valami ilyesmivel esetleg?
2010. aug. 2. 13:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg várd meg az alkalmat, amikor természetesnek tűnik, vmit leejt pölö, vagy valamiben épp a segítségedre szorul (emeld át a táskáját, blablabla), vagy csak már nincs másütt hely, ilyesmik...
2010. aug. 2. 13:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
van egy ötletem. Kérdezd meg mennyi az idő és mosolyogj rá eszméletlenül sármosan, persze adottságaidhoz mérten. Ha viselsz órát akkor tedd úgy a kezed, hogy lássa van órád. Ha elkezdi keresni a telefonját, hogy azon megnézi, akkor simán megelőzheted, ránézel az órádra és megmondod, hogy xy az idő. Szerintem ez humoros. Vágni fogja, hogy miért kérdezted. Ha bejössz neki akkor egy jót fog mosolyogni, ha így tesz akkor bemutatkozol és beszélgettek, majd esküvő XD. Nem próbáltam még, de ki fogom egyszer.
2010. aug. 2. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!